pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erbakan'ın Vefatının 6. Yılı

27.02.2017 - 11:13, Güncelleme: 27.02.2017 - 11:13
 

Erbakan'ın Vefatının 6. Yılı

Kayseri'de Erbakan'ın fotoğraflarından oluşan sergi açıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Anadolu Gençlik Derneği (ADG), eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 6. yılı dolayısıyla fotoğraf sergisi açtı.ADG Kayseri Şube Başkanı Vacit Kip, Cumhuriyet Meydanı Kurşunlu Parkı'ndaki serginin açışında, Türkiye'nin yetiştirdiği enden şahsiyetlerden, 54. hükümetin Başbakanı Erbakan'ı, vefatının 6. yılında çeşitli etkinliklerle andıklarını söyledi.Kip, "Erbakan, yalnızca biz Milli Görüşçülerin değil, tüm Türkiye'nin değeridir, hazinesidir. Umuyoruz ki kıymetli hocamızın görüşleri, emperyalizme, siyonizme karşı mücadelesi, Hakk'a ve adalete dayanan yeni bir dünya ideali her türlü görüşe sahip kesimlere ve halkımıza örnek olur." dedi.Kip, binden fazla hatim okunan Erbakan için yarın akşam namazı sonrası Hunat Cami'nde mevlit okutacaklarını da sözlerine ekledi. Erbakan'ın siyasi yaşamından fotoğrafların yer aldığı sergi, yarına kadar gezilebilecek.
Kayseri'de Erbakan'ın fotoğraflarından oluşan sergi açıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Anadolu Gençlik Derneği (ADG), eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 6. yılı dolayısıyla fotoğraf sergisi açtı.

ADG Kayseri Şube Başkanı Vacit Kip, Cumhuriyet Meydanı Kurşunlu Parkı'ndaki serginin açışında, Türkiye'nin yetiştirdiği enden şahsiyetlerden, 54. hükümetin Başbakanı Erbakan'ı, vefatının 6. yılında çeşitli etkinliklerle andıklarını söyledi.

Kip, "Erbakan, yalnızca biz Milli Görüşçülerin değil, tüm Türkiye'nin değeridir, hazinesidir. Umuyoruz ki kıymetli hocamızın görüşleri, emperyalizme, siyonizme karşı mücadelesi, Hakk'a ve adalete dayanan yeni bir dünya ideali her türlü görüşe sahip kesimlere ve halkımıza örnek olur." dedi.

Kip, binden fazla hatim okunan Erbakan için yarın akşam namazı sonrası Hunat Cami'nde mevlit okutacaklarını da sözlerine ekledi.

Erbakan'ın siyasi yaşamından fotoğrafların yer aldığı sergi, yarına kadar gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.