pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vergi Haftası

27.02.2017 - 10:58, Güncelleme: 27.02.2017 - 10:58
 

Vergi Haftası

Vergi Dairesi Başkanı Demirci, Vali Çelik'i ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası nedeniyle Vali Azmi Çelik'i ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin ulaşması ve aydınlık geleceğin teminatı olan gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşaması için vergi gelirlerinin zamanında ve sağlıklı toplanmasının önemine dikkati çekti. Vali Çelik, dünyadaki bütün ülkeler için verginin önemli bir kaynak olduğunu belirterek, ödenen vergilerin vatandaşa hizmet olarak geri döndüğünü vurguladı.Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Demirci de ödedikleri vergilerle ülkenin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunan herkese teşekkür ederek, vergi haftası boyunca yapılacak etkinlikleri anlattı.
Vergi Dairesi Başkanı Demirci, Vali Çelik'i ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası nedeniyle Vali Azmi Çelik'i ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin ulaşması ve aydınlık geleceğin teminatı olan gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşaması için vergi gelirlerinin zamanında ve sağlıklı toplanmasının önemine dikkati çekti.

Vali Çelik, dünyadaki bütün ülkeler için verginin önemli bir kaynak olduğunu belirterek, ödenen vergilerin vatandaşa hizmet olarak geri döndüğünü vurguladı.

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Demirci de ödedikleri vergilerle ülkenin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunan herkese teşekkür ederek, vergi haftası boyunca yapılacak etkinlikleri anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.