pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tekvando İl Birinciliği Müsabakaları Yapıldı

26.02.2017 - 16:03, Güncelleme: 26.02.2017 - 16:03
 

Tekvando İl Birinciliği Müsabakaları Yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - Okul Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan Okullar Arası Tekvando İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı. Aşıkpaşa Spor...

KIRŞEHİR (AA) - Okul Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan Okullar Arası Tekvando İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı. Aşıkpaşa Spor Salonu'nda, genç kızlar ve erkekler ile yıldız kızlar ve erkekler kategorilerinde yapılan tekvando il birinciliği, çekişmeli mücadelelere sahne oldu Müsabakalar sonunda, genç kızlarda 49 kiloda Fatma Nur Sivri, 52 kiloda Güllü Nur Arslan, 63 kiloda Nur Cennet Aydoğd, genç erkeklerde 45 kiloda Mehmet Özdemir, 51 kiloda Tahsincan Işık, 63 kiloda Ahmet Çağan Dernek ve 78 kiloda Ahmet Sıkılgan'ın birinci oldu. Yıldızlar kategorisinde ise kızlarda, 37 kiloda Sıla Eroğlu, 41 kiloda Gizem Başer, 44 kiloda Ayşenur Saylam, 51 kiloda Tuğba Kılınç, 59 kiloda Sinem Şahin ve 59 kiloda Dilara Ay, erkeklerde, 33 kiloda Muhammed Emre Başgül, 41 kiloda Haydar Işık, 53 kiloda Doğukan Bayraktar, 57 kiloda Fuat Furkan Aydın, 65 kiloda Mustafa Aslan birinciliği elde etti. Dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İdris Şahin, ve Okul Sporları İl Temsilcisi Ali İhsan Çelik tarafından verildi.
KIRŞEHİR (AA) - Okul Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan Okullar Arası Tekvando İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı. Aşıkpaşa Spor...

KIRŞEHİR (AA) - Okul Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan Okullar Arası Tekvando İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.

Aşıkpaşa Spor Salonu'nda, genç kızlar ve erkekler ile yıldız kızlar ve erkekler kategorilerinde yapılan tekvando il birinciliği, çekişmeli mücadelelere sahne oldu

Müsabakalar sonunda, genç kızlarda 49 kiloda Fatma Nur Sivri, 52 kiloda Güllü Nur Arslan, 63 kiloda Nur Cennet Aydoğd, genç erkeklerde 45 kiloda Mehmet Özdemir, 51 kiloda Tahsincan Işık, 63 kiloda Ahmet Çağan Dernek ve 78 kiloda Ahmet Sıkılgan'ın birinci oldu.

Yıldızlar kategorisinde ise kızlarda, 37 kiloda Sıla Eroğlu, 41 kiloda Gizem Başer, 44 kiloda Ayşenur Saylam, 51 kiloda Tuğba Kılınç, 59 kiloda Sinem Şahin ve 59 kiloda Dilara Ay, erkeklerde, 33 kiloda Muhammed Emre Başgül, 41 kiloda Haydar Işık, 53 kiloda Doğukan Bayraktar, 57 kiloda Fuat Furkan Aydın, 65 kiloda Mustafa Aslan birinciliği elde etti.

Dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İdris Şahin, ve Okul Sporları İl Temsilcisi Ali İhsan Çelik tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.