pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ak Parti'den İhraç Edildi

25.02.2017 - 16:28, Güncelleme: 25.02.2017 - 16:28
 

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ak Parti'den İhraç Edildi

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti'den istifa eden Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın partiden ihraç edildiğini...

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti'den istifa eden Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın partiden ihraç edildiğini bildirdi.Özden, yaptığı yazılı açıklamada, bir süre önce disiplin kuruluna verilen ve bu süre zarfında AK Parti'den istifa ettiğini açıklayan Sarıoğlan Belediye Başkanı Yıldız için karar verildiğini belirtti.Açıklamada, Yıldız'ın partiden kesin ihracının onaylandığına dikkati çeken Özden, belediye başkanının AK Parti ile hiçbir bağının kalmadığını ifade etti.
KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti'den istifa eden Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın partiden ihraç edildiğini...

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti'den istifa eden Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın partiden ihraç edildiğini bildirdi.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, bir süre önce disiplin kuruluna verilen ve bu süre zarfında AK Parti'den istifa ettiğini açıklayan Sarıoğlan Belediye Başkanı Yıldız için karar verildiğini belirtti.

Açıklamada, Yıldız'ın partiden kesin ihracının onaylandığına dikkati çeken Özden, belediye başkanının AK Parti ile hiçbir bağının kalmadığını ifade etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.