pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Okul Güvenliği Toplantısı

25.02.2017 - 16:28, Güncelleme: 25.02.2017 - 16:28
 

Şarkışla'da Okul Güvenliği Toplantısı

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, öğrencilerin okullara geliş ve gidişlerinde alınacak önlemlerle ilgili okul güvenliği toplantısı yapıldı.Şarkışla...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, öğrencilerin okullara geliş ve gidişlerinde alınacak önlemlerle ilgili okul güvenliği toplantısı yapıldı.Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş başkanlığında, Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, öğrenci ve velilerinin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla okulların yakın çevresinde ve okul güzergahlarında alınacak tedbirler görüşüldü.Ayrıca, öğrencilerin her türlü kötü alışkanlıklardan koruması, onları ruh ve beden sağlığı yerinde bireyler olarak yetiştirebilmek için gereken uygulamalar üzerinde durulacağı belirtildi. Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri ve okul müdürleri ile okul aile birlikleri katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, öğrencilerin okullara geliş ve gidişlerinde alınacak önlemlerle ilgili okul güvenliği toplantısı yapıldı.Şarkışla...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, öğrencilerin okullara geliş ve gidişlerinde alınacak önlemlerle ilgili okul güvenliği toplantısı yapıldı.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş başkanlığında, Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, öğrenci ve velilerinin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla okulların yakın çevresinde ve okul güzergahlarında alınacak tedbirler görüşüldü.

Ayrıca, öğrencilerin her türlü kötü alışkanlıklardan koruması, onları ruh ve beden sağlığı yerinde bireyler olarak yetiştirebilmek için gereken uygulamalar üzerinde durulacağı belirtildi.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri ve okul müdürleri ile okul aile birlikleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.