pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

25.02.2017 - 16:26, Güncelleme: 25.02.2017 - 16:26
 

Kayseri'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kocasinan ilçesinde otomobile av tüfeğiyle ateş açılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde otomobile av tüfeğiyle ateş açılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Atilla Köklü'nun kullandığı 38 TU 830 plakalı otomobile, gece Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda kimlikleri henüz öğrenilemeyen kişilerce av tüfeğiyle ateş açıldı. Saldırıda araçta bulunan Salih Soylu yaşamını yitirdi. Yaralanan Köklü, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan zanlıların Kocaeli'de yakalandıkları öğrenildi.
Kocasinan ilçesinde otomobile av tüfeğiyle ateş açılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde otomobile av tüfeğiyle ateş açılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Atilla Köklü'nun kullandığı 38 TU 830 plakalı otomobile, gece Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda kimlikleri henüz öğrenilemeyen kişilerce av tüfeğiyle ateş açıldı.

Saldırıda araçta bulunan Salih Soylu yaşamını yitirdi. Yaralanan Köklü, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaçan zanlıların Kocaeli'de yakalandıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.