pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" Programı

25.02.2017 - 16:26, Güncelleme: 25.02.2017 - 16:26
 

"Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" Programı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programının işleyişiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programının işleyişiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (EESOB) düzenlenen toplantıda konuşan Eskişehir Valisi Azmi Çelik, vatanını ve milletini seven herkesin "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programına destek vermesi gerektiğini belirterek, seferberlik kapsamında uygulanacak programların hem işveren için hem de iş arayan için bir fırsat olduğunu kaydetti.Milli istihdam seferberliği kapsamında devlet tarafından yatırımcılara bir takım teşvikler sağlandığına değinen Çelik, şunları kaydetti:"Eskişehir'de hangi grup teşviklerden faydalanalım ve işsizlik konusuna olumlu katkıda bulunalım, gerekli desteği sağlayalım diye bu tip toplantılar yapıyoruz. İşsizlik büyük bir sorun. İşsizliğe çare bulmak ve bu derde derman olmak için hepimiz elimizden gelen gayreti göstermeliyiz."Daha sonra İŞKUR İl Müdürlüğü yetkilileri, çeşitli bilgiler verdi.Toplantıya, İŞKUR İl Müdürü Hasan Yoldaş, EESOB Başkanı Ekrem Birsen, EESOB Yönetim Kurulu üyeleri ve ilgililer katıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programının işleyişiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programının işleyişiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (EESOB) düzenlenen toplantıda konuşan Eskişehir Valisi Azmi Çelik, vatanını ve milletini seven herkesin "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programına destek vermesi gerektiğini belirterek, seferberlik kapsamında uygulanacak programların hem işveren için hem de iş arayan için bir fırsat olduğunu kaydetti.

Milli istihdam seferberliği kapsamında devlet tarafından yatırımcılara bir takım teşvikler sağlandığına değinen Çelik, şunları kaydetti:

"Eskişehir'de hangi grup teşviklerden faydalanalım ve işsizlik konusuna olumlu katkıda bulunalım, gerekli desteği sağlayalım diye bu tip toplantılar yapıyoruz. İşsizlik büyük bir sorun. İşsizliğe çare bulmak ve bu derde derman olmak için hepimiz elimizden gelen gayreti göstermeliyiz."

Daha sonra İŞKUR İl Müdürlüğü yetkilileri, çeşitli bilgiler verdi.

Toplantıya, İŞKUR İl Müdürü Hasan Yoldaş, EESOB Başkanı Ekrem Birsen, EESOB Yönetim Kurulu üyeleri ve ilgililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.