pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

16.02.2017 - 03:08, Güncelleme: 16.02.2017 - 03:08
 

Konya'da Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kentte bir kişinin ölümü, bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavganın sosyal medya hesaplarındaki küfürleşmeden çıktığı iddia edildi

KONYA (AA) - Konya'da iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan iki gençten biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı.Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Sille Parsana Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi'nde Y.E.Y. ve kardeşi S.Y. ile Ahmet Kahraman (20) ve Eren Tunç (19) arasında tartışma çıktı.Tarafların sosyal medya hesaplarındaki küfürleşme yüzünden çıktığı öne sürülen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.Kavga sırasında Kahraman ve Tunç'u bıçakla yaralayan Y.E.Y. ve S.Y, olay yerinden kaçtı.Sağlık ekiplerince Beyhekim Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ahmet Kahraman, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tunç'un tedavisi aynı hastanede sürüyor.Y.E.Y. ve S.Y. ise polis ekiplerince yakalanarak İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Kentte bir kişinin ölümü, bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavganın sosyal medya hesaplarındaki küfürleşmeden çıktığı iddia edildi

KONYA (AA) - Konya'da iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan iki gençten biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Sille Parsana Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi'nde Y.E.Y. ve kardeşi S.Y. ile Ahmet Kahraman (20) ve Eren Tunç (19) arasında tartışma çıktı.

Tarafların sosyal medya hesaplarındaki küfürleşme yüzünden çıktığı öne sürülen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Kahraman ve Tunç'u bıçakla yaralayan Y.E.Y. ve S.Y, olay yerinden kaçtı.

Sağlık ekiplerince Beyhekim Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ahmet Kahraman, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tunç'un tedavisi aynı hastanede sürüyor.

Y.E.Y. ve S.Y. ise polis ekiplerince yakalanarak İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.