pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri Valisi Kamçı'ya Aa 2016 Yıllığı

14.02.2017 - 14:18, Güncelleme: 14.02.2017 - 14:18
 

Kayseri Valisi Kamçı'ya Aa 2016 Yıllığı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'ya Anadolu Ajansınca hazırlanan AA 2016 yıllığı takdim edildi.AA Kayseri Bölge Müdürü Tevfik Işık, Vali...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'ya Anadolu Ajansınca hazırlanan AA 2016 yıllığı takdim edildi.AA Kayseri Bölge Müdürü Tevfik Işık, Vali Kamçı'yı makamında ziyaret ederek, Anadolu Ajansının 2016'daki haber ve fotoğraf arşivinden derlediği yıllığı sundu. Yıllığı inceleyen Kamçı, Anadolu Ajansınca çok anlamlı ve değerli bir eserin hazırlandığını, özellikle 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili bölümün çok önemli olduğunu belirtti.Kamçı, 2016'da yaşanan tüm önemli gelişmelerin yer aldığı bir kaynak haline gelen yıllığın hazırlanmasında emeği geçen AA çalışanlarına teşekkür etti.Işık da çalışmaları hakkında Vali Kamçı'ya bilgi verdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'ya Anadolu Ajansınca hazırlanan AA 2016 yıllığı takdim edildi.AA Kayseri Bölge Müdürü Tevfik Işık, Vali...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'ya Anadolu Ajansınca hazırlanan AA 2016 yıllığı takdim edildi.

AA Kayseri Bölge Müdürü Tevfik Işık, Vali Kamçı'yı makamında ziyaret ederek, Anadolu Ajansının 2016'daki haber ve fotoğraf arşivinden derlediği yıllığı sundu.

Yıllığı inceleyen Kamçı, Anadolu Ajansınca çok anlamlı ve değerli bir eserin hazırlandığını, özellikle 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili bölümün çok önemli olduğunu belirtti.

Kamçı, 2016'da yaşanan tüm önemli gelişmelerin yer aldığı bir kaynak haline gelen yıllığın hazırlanmasında emeği geçen AA çalışanlarına teşekkür etti.

Işık da çalışmaları hakkında Vali Kamçı'ya bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.