pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kale Boya, Camsıva'yla Camın Parlaklığını Mekanlara Taşıyor

Spor 13.02.2017 - 16:18, Güncelleme: 13.02.2017 - 16:18
 

Kale Boya, Camsıva'yla Camın Parlaklığını Mekanlara Taşıyor

İSTANBUL (AA) - Kale Boya, Türkiye'de "ilk kez" geliştirdiği Camsıva ile camın parlaklığını ve ışıltısını dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve...

İSTANBUL (AA) - Kale Boya, Türkiye'de "ilk kez" geliştirdiği Camsıva ile camın parlaklığını ve ışıltısını dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve dış mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor.Şirket açıklamasına göre, Kale Boya'nın sektöre kazandırdığı, son yılların en yenilikçi ürünlerinden biri olan Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.İç ve dış cephelerde, kara sıva, beton, çimento levha gibi mineral yeni yüzeylerin yanı sıra, ahşap, pleksiglas, pütürlü cam ve eski boyalı yüzeylere uygulanan Camsıva, suya dayanıklı olduğu gibi, yüksek su buharı geçirgenliği ile binaların nefes almasını sağlıyor.Aşırı soğuk veya sıcak, yağmur, kar, nem gibi ağır hava şartlarından etkilenmeyen Camsıva, aynı zamanda kabarmayan ve çatlamayan yapısıyla öne çıkıyor.
İSTANBUL (AA) - Kale Boya, Türkiye'de "ilk kez" geliştirdiği Camsıva ile camın parlaklığını ve ışıltısını dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve...

İSTANBUL (AA) - Kale Boya, Türkiye'de "ilk kez" geliştirdiği Camsıva ile camın parlaklığını ve ışıltısını dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve dış mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor.

Şirket açıklamasına göre, Kale Boya'nın sektöre kazandırdığı, son yılların en yenilikçi ürünlerinden biri olan Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

İç ve dış cephelerde, kara sıva, beton, çimento levha gibi mineral yeni yüzeylerin yanı sıra, ahşap, pleksiglas, pütürlü cam ve eski boyalı yüzeylere uygulanan Camsıva, suya dayanıklı olduğu gibi, yüksek su buharı geçirgenliği ile binaların nefes almasını sağlıyor.

Aşırı soğuk veya sıcak, yağmur, kar, nem gibi ağır hava şartlarından etkilenmeyen Camsıva, aynı zamanda kabarmayan ve çatlamayan yapısıyla öne çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.