pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilere Nasıl Öğrenecekleri Anlatıldı

13.02.2017 - 13:03, Güncelleme: 13.02.2017 - 13:03
 

Öğrencilere Nasıl Öğrenecekleri Anlatıldı

SİVAS (AA) - Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğünce "öğrenmeyi öğrenmek” konulu konferans düzenledi. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğünce "öğrenmeyi öğrenmek” konulu konferans düzenledi. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa eğitimci-yazar ve kişisel gelişim uzmanı Alişan Kapaklıkaya konuşmacı olarak katıldı.Kapaklıkaya, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile lise öğrencilerine iki ayrı bölüm halinde verdiği konferansta, başarılı olmak için yapılması gerekenleri anlattı. Konferansa Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevki Yüksel, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğünce "öğrenmeyi öğrenmek” konulu konferans düzenledi. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğünce "öğrenmeyi öğrenmek” konulu konferans düzenledi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa eğitimci-yazar ve kişisel gelişim uzmanı Alişan Kapaklıkaya konuşmacı olarak katıldı.

Kapaklıkaya, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile lise öğrencilerine iki ayrı bölüm halinde verdiği konferansta, başarılı olmak için yapılması gerekenleri anlattı.

Konferansa Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevki Yüksel, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.