pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Halk Oyunları Yarışması Düzenlendi

13.02.2017 - 12:08, Güncelleme: 13.02.2017 - 12:08
 

Nevşehir'de Halk Oyunları Yarışması Düzenlendi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları İl Yarışmasında Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2 kategoride birinciliği...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları İl Yarışmasında Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2 kategoride birinciliği elde etti.Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan yarışmada Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi, stilize ve geleneksel dalda sergilediği performans ile jürinin oylarını topladı.Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmada, il birinciliğini kazanan ekip, Türkiye Halk Oyunları Federasyonunca mart ayında düzenlenecek grup yarışmalarına katılma hakkı kazandı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları İl Yarışmasında Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2 kategoride birinciliği...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları İl Yarışmasında Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2 kategoride birinciliği elde etti.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan yarışmada Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi, stilize ve geleneksel dalda sergilediği performans ile jürinin oylarını topladı.

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmada, il birinciliğini kazanan ekip, Türkiye Halk Oyunları Federasyonunca mart ayında düzenlenecek grup yarışmalarına katılma hakkı kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.