pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Araç Yangını

13.02.2017 - 08:58, Güncelleme: 13.02.2017 - 08:58
 

Kırıkkale'de Araç Yangını

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de lüks marka otomobilin motor bölümünde çıkan yangın hasara neden oldu.Alınan bilgiye göre, Sivas'tan Ankara'ya giden Gökhan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de lüks marka otomobilin motor bölümünde çıkan yangın hasara neden oldu.Alınan bilgiye göre, Sivas'tan Ankara'ya giden Gökhan Ertem idaresindeki 06 GA 3162 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolunun birinci kilometresinde bir akaryakıt istasyonundan yakıt alıp 100 metre kadar ilerledikten sonra, otomobilin motor bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede otomobilin ön lastiklerine kadar yayıldı.Çevredekilerin haber vermesi üzerine Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.Lüks araçta zarar meydana geldi.Sürücü Ertem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akaryakıt istasyonundan yakıt aldıktan sonra otomobilinden dumanlar çıktığını fark ederek yangına müdahale ettiğini, ancak yangını söndüremediğini söyledi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de lüks marka otomobilin motor bölümünde çıkan yangın hasara neden oldu.Alınan bilgiye göre, Sivas'tan Ankara'ya giden Gökhan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de lüks marka otomobilin motor bölümünde çıkan yangın hasara neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Sivas'tan Ankara'ya giden Gökhan Ertem idaresindeki 06 GA 3162 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolunun birinci kilometresinde bir akaryakıt istasyonundan yakıt alıp 100 metre kadar ilerledikten sonra, otomobilin motor bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın kısa sürede otomobilin ön lastiklerine kadar yayıldı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

Lüks araçta zarar meydana geldi.

Sürücü Ertem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akaryakıt istasyonundan yakıt aldıktan sonra otomobilinden dumanlar çıktığını fark ederek yangına müdahale ettiğini, ancak yangını söndüremediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.