pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Güncelleme - Yolcu Otobüsünde Bir Kilogram Metamfetamin Ele Geçirildi

11.02.2017 - 18:13, Güncelleme: 11.02.2017 - 18:13
 

Güncelleme - Yolcu Otobüsünde Bir Kilogram Metamfetamin Ele Geçirildi

Kırşehir'de ele geçirilen sentetik uyuşturucuyu İstanbul'a götürmeye çalışırken yakalanan İran ve Afganistan uyruklu 2 şüpheli tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de yolcu otobüsünde bir kilogram metamfetamin ele geçirildi, gözaltına alınan İran ve Afganistan uyruklu 2 şüpheli tutuklandı.Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Mardin'den İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı bilgisi üzerine Kırşehir-Kırıkkale karayolunun Özbağ beldesi yakınında uygulama başlattı.Ekipler, uygulama esnasında 8 yolcu otobüsünü durdurarak arama yaptı. Mardin'den geldiği belirlenen otobüsteki Afganistan ve İran uyruklu 2 kişinin durumundan şüphelenen ekipler, zanlıların üzerinde ve otobüsün bagajında arama yaptı. Bagajdaki aramada, iki valizde bir kilogram metamfetamin bulan ekipler, Afgan uyruklu Akam Shamatı ve İran uyruklu Samıholla Shınvari'yi gözaltına aldı. Zanlılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü. Şüphelilerin yurda kaçak yollardan soktukları sentetik uyuşturucuyu İstanbul'a götürmek üzere yolcu otobüsüne bindikleri öğrenildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderildi.
Kırşehir'de ele geçirilen sentetik uyuşturucuyu İstanbul'a götürmeye çalışırken yakalanan İran ve Afganistan uyruklu 2 şüpheli tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de yolcu otobüsünde bir kilogram metamfetamin ele geçirildi, gözaltına alınan İran ve Afganistan uyruklu 2 şüpheli tutuklandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Mardin'den İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı bilgisi üzerine Kırşehir-Kırıkkale karayolunun Özbağ beldesi yakınında uygulama başlattı.

Ekipler, uygulama esnasında 8 yolcu otobüsünü durdurarak arama yaptı. Mardin'den geldiği belirlenen otobüsteki Afganistan ve İran uyruklu 2 kişinin durumundan şüphelenen ekipler, zanlıların üzerinde ve otobüsün bagajında arama yaptı.

Bagajdaki aramada, iki valizde bir kilogram metamfetamin bulan ekipler, Afgan uyruklu Akam Shamatı ve İran uyruklu Samıholla Shınvari'yi gözaltına aldı. Zanlılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.

Şüphelilerin yurda kaçak yollardan soktukları sentetik uyuşturucuyu İstanbul'a götürmek üzere yolcu otobüsüne bindikleri öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.