pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Genç Kızın Darbedilmesi

10.02.2017 - 17:03, Güncelleme: 10.02.2017 - 17:03
 

Eskişehir'de Genç Kızın Darbedilmesi

Eve çağırıp, parası ve cep telefonunu gasbettikleri genç kızı komalık edinceye kadar dövdükleri iddiasıyla yakalanan 4 zanlı tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, evde parası ve cep telefonunu aldıkları genç kızı komalık edinceye kadar dövdükleri öne sürülen 3'ü kadın 4 kişi tutuklandı.Mamure Mahallesi Kırım Caddesi'nde dün akşam baygın bulunan Bahar İ'yi (22) darbederek ağır yaraladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan Cansu D. (23), G.K. (17), Ezgi D. (24) ile Alparslan İ. (27), Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Bürosundaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Zanlılar, dün daha önce tanıdıkları ve telefonla arayıp Işıklar Mahallesi Erman Sokağı'ndaki bir eve çağırdıkları Bahar İ'den para istemişti. Olumsuz yanıt alan zanlılar, genç kızı darbederek, saçlarını kesip, parası ve cep telefonunu gasbettikleri iddia edilmişti. Zorla tutulduğu evden kaçan ve sokakta vatandaşlarca baygın bulunan genç kız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.Bahar İ'nin tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Eve çağırıp, parası ve cep telefonunu gasbettikleri genç kızı komalık edinceye kadar dövdükleri iddiasıyla yakalanan 4 zanlı tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, evde parası ve cep telefonunu aldıkları genç kızı komalık edinceye kadar dövdükleri öne sürülen 3'ü kadın 4 kişi tutuklandı.

Mamure Mahallesi Kırım Caddesi'nde dün akşam baygın bulunan Bahar İ'yi (22) darbederek ağır yaraladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan Cansu D. (23), G.K. (17), Ezgi D. (24) ile Alparslan İ. (27), Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Bürosundaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zanlılar, dün daha önce tanıdıkları ve telefonla arayıp Işıklar Mahallesi Erman Sokağı'ndaki bir eve çağırdıkları Bahar İ'den para istemişti. Olumsuz yanıt alan zanlılar, genç kızı darbederek, saçlarını kesip, parası ve cep telefonunu gasbettikleri iddia edilmişti. Zorla tutulduğu evden kaçan ve sokakta vatandaşlarca baygın bulunan genç kız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Bahar İ'nin tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.