pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

10.02.2017 - 15:13, Güncelleme: 10.02.2017 - 15:13
 

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde spor dalında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. Kaymakam Nevzat Şengök, 2016-2017 eğitim öğretim yılında...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde spor dalında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. Kaymakam Nevzat Şengök, 2016-2017 eğitim öğretim yılında il ve ilçe genelinde spor dalında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.Kaymakam Şengök, Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, başarının sadece eğitimle kısıtlı olmadığını belirtti.Öğrencileri canı gönülden tebrik ettiğini ifade eden Kaymakam Şengök, "Yerköy ilçemizde eğitim gören öğrencilerimiz 2016-2017 eğitim öğretim yılındaki spor müsabakalarında il genelinde çeşitli derecelere girmiş bulunmaktadırlar. İlçemizde gerek eğitimde olsun gerekse spor müsabakalarında bizleri gururlandıracak derecelere girmektedirler. Bu durum bizleri mutlu etmektedir. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim."Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Asar, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde spor dalında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. Kaymakam Nevzat Şengök, 2016-2017 eğitim öğretim yılında...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde spor dalında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Kaymakam Nevzat Şengök, 2016-2017 eğitim öğretim yılında il ve ilçe genelinde spor dalında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Kaymakam Şengök, Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, başarının sadece eğitimle kısıtlı olmadığını belirtti.

Öğrencileri canı gönülden tebrik ettiğini ifade eden Kaymakam Şengök, "Yerköy ilçemizde eğitim gören öğrencilerimiz 2016-2017 eğitim öğretim yılındaki spor müsabakalarında il genelinde çeşitli derecelere girmiş bulunmaktadırlar. İlçemizde gerek eğitimde olsun gerekse spor müsabakalarında bizleri gururlandıracak derecelere girmektedirler. Bu durum bizleri mutlu etmektedir. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim."

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Asar, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.