pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Belediye Çalışmaları

10.02.2017 - 13:53, Güncelleme: 10.02.2017 - 13:53
 

Konya'da Belediye Çalışmaları

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, ilçe merkezleri ve Mahallelerde sağlıklı ve kesintisiz su hizmeti için çalışmalarını...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, ilçe merkezleri ve Mahallelerde sağlıklı ve kesintisiz su hizmeti için çalışmalarını sürdürüyor.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yıllardır susuzluk, su yetmezliği, sağlıksız su problemi yaşayan Mahalle ve ilçe merkezlerinin sağlıklı, güvenilir, standartlara uygun, kesintisiz içme ve kullanma su ihtiyacını gidermeye yönelik tüm adımların atıldığını söyledi.Cihanbeyli ilçe merkezinde 46 kilometrelik ıslah çalışması yapıldığını vurgulayan Akyürek, "Ağabeyli, Yeniceoba, Sağlık, Çöl, Beyliova, Kuşça, İnsuyu Mahallelerine yaklaşık 40 kilometrelik kuyu suyu toplama hattı çalışması yaptık." diye konuştu. Akyürek, Cihanbeyli ilçesine 90 kilometre içme suyu hattı yaparak 6,6 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, ilçe merkezleri ve Mahallelerde sağlıklı ve kesintisiz su hizmeti için çalışmalarını...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, ilçe merkezleri ve Mahallelerde sağlıklı ve kesintisiz su hizmeti için çalışmalarını sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yıllardır susuzluk, su yetmezliği, sağlıksız su problemi yaşayan Mahalle ve ilçe merkezlerinin sağlıklı, güvenilir, standartlara uygun, kesintisiz içme ve kullanma su ihtiyacını gidermeye yönelik tüm adımların atıldığını söyledi.

Cihanbeyli ilçe merkezinde 46 kilometrelik ıslah çalışması yapıldığını vurgulayan Akyürek, "Ağabeyli, Yeniceoba, Sağlık, Çöl, Beyliova, Kuşça, İnsuyu Mahallelerine yaklaşık 40 kilometrelik kuyu suyu toplama hattı çalışması yaptık." diye konuştu.

Akyürek, Cihanbeyli ilçesine 90 kilometre içme suyu hattı yaparak 6,6 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.