pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Park Projesine Ödül

10.02.2017 - 10:28, Güncelleme: 10.02.2017 - 10:28
 

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Park Projesine Ödül

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin "Keykubat Kent Ormanı" projesinin ödüle layık görüldüğü bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin "Keykubat Kent Ormanı" projesinin ödüle layık görüldüğü bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Şeker Mahallesi'nde kurulacak Keykubat Parkı ile Kayseri'ye 1 milyon metrekare büyüklüğünde yeni bir yaşam merkezi kazandıracak.İhale sürecinde olan ve ilkbaharla birlikte temeli atılacak olan Keykubat Parkı, yapılmadan ilk ödülünü aldı. Plant Süs Bitkisi Üreticiliği ve Peyzaj Mimarlığı 2015-2016 Proje Ödülleri Seçici Kurulu, "Kamusal Alan Kategorisi"nde, Keykubat Kent Ormanı Projesi'ni ödüle layık gördü. Ödül töreni önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesinin Kayseri'ye kazandıracağı Keykubat Kent Ormanı, 7'den 70'e her kesimin görmek isteyeceği bir yaşam merkezi olacak. Keykubat Parkı'nda, ekstrem sporların yapılabileceği "Macerapark", yaşlılar için "Kıdemli Yaşam Merkezi", konser ya da şenliklerin yapılabileceği çok amaçlı alanlar, bisiklet ve koşu yolları, farklı bitkilerin yetiştiği "Tematik Bahçe", büyükbaş ve küçükbaş hayvan barınakları, dalından koparılarak meyvelerin yenebildiği meyve bahçeleri, ekolojik tarım alanları, seralar, izcilik kamp alanı, spor alanları, seyir terasları, çocuk oyun alanları, mesire alanı gibi sosyal alanlar yer alacak.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin "Keykubat Kent Ormanı" projesinin ödüle layık görüldüğü bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin "Keykubat Kent Ormanı" projesinin ödüle layık görüldüğü bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Şeker Mahallesi'nde kurulacak Keykubat Parkı ile Kayseri'ye 1 milyon metrekare büyüklüğünde yeni bir yaşam merkezi kazandıracak.

İhale sürecinde olan ve ilkbaharla birlikte temeli atılacak olan Keykubat Parkı, yapılmadan ilk ödülünü aldı. Plant Süs Bitkisi Üreticiliği ve Peyzaj Mimarlığı 2015-2016 Proje Ödülleri Seçici Kurulu, "Kamusal Alan Kategorisi"nde, Keykubat Kent Ormanı Projesi'ni ödüle layık gördü. Ödül töreni önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesinin Kayseri'ye kazandıracağı Keykubat Kent Ormanı, 7'den 70'e her kesimin görmek isteyeceği bir yaşam merkezi olacak. Keykubat Parkı'nda, ekstrem sporların yapılabileceği "Macerapark", yaşlılar için "Kıdemli Yaşam Merkezi", konser ya da şenliklerin yapılabileceği çok amaçlı alanlar, bisiklet ve koşu yolları, farklı bitkilerin yetiştiği "Tematik Bahçe", büyükbaş ve küçükbaş hayvan barınakları, dalından koparılarak meyvelerin yenebildiği meyve bahçeleri, ekolojik tarım alanları, seralar, izcilik kamp alanı, spor alanları, seyir terasları, çocuk oyun alanları, mesire alanı gibi sosyal alanlar yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.