pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Traktör Sürücülerine Trafik Eğitimi

09.02.2017 - 17:08, Güncelleme: 09.02.2017 - 17:08
 

Traktör Sürücülerine Trafik Eğitimi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Orta ilçesinde traktör sürücülerine trafik eğitimi verildi.Kalfat köyündeki bir kahvehanede çiftçilere tarım araçlarının...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Orta ilçesinde traktör sürücülerine trafik eğitimi verildi.Kalfat köyündeki bir kahvehanede çiftçilere tarım araçlarının güvenli kullanımı konusunda jandarma ekipleri tarafından bilgi verildi.Jandarma Trafik Tim Komutanı Mustafa Soyufek, yaptığı konuşmada, traktör sürücülerinin araçlarını kullanırken çok dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Tarım aletleri ile ilgili alınması gereken önlemleri anlatan Soyufek, "Römorkların arkasında işaret lambaları kesinlikle bulunmalı. Tarım aletlerini çalıştırmadan önce mutlaka kontrol etmeniz gerekmekte. Otomobillerde emniyet kemeri kullanılması durumda ölüm riski azalmaktadır." dedi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Orta ilçesinde traktör sürücülerine trafik eğitimi verildi.Kalfat köyündeki bir kahvehanede çiftçilere tarım araçlarının...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Orta ilçesinde traktör sürücülerine trafik eğitimi verildi.

Kalfat köyündeki bir kahvehanede çiftçilere tarım araçlarının güvenli kullanımı konusunda jandarma ekipleri tarafından bilgi verildi.

Jandarma Trafik Tim Komutanı Mustafa Soyufek, yaptığı konuşmada, traktör sürücülerinin araçlarını kullanırken çok dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Tarım aletleri ile ilgili alınması gereken önlemleri anlatan Soyufek, "Römorkların arkasında işaret lambaları kesinlikle bulunmalı. Tarım aletlerini çalıştırmadan önce mutlaka kontrol etmeniz gerekmekte. Otomobillerde emniyet kemeri kullanılması durumda ölüm riski azalmaktadır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.