pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri Belediye Başkanı Yüksel'den Müftü Kaşkaya'ya Ziyaret

09.02.2017 - 15:03, Güncelleme: 09.02.2017 - 15:03
 

Suşehri Belediye Başkanı Yüksel'den Müftü Kaşkaya'ya Ziyaret

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri Müftülüğüne atanan Yaşar Kaşkaya'yı ziyaret etti.Yüksel, ziyarette Kaşkaya’ya "hayırlı...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri Müftülüğüne atanan Yaşar Kaşkaya'yı ziyaret etti.Yüksel, ziyarette Kaşkaya’ya "hayırlı olsun" dileklerini iletti.Yüksel, "Başarılı çalışmalarını duyduğumuz hocamıza hayırlı çalışmalarının devamını dileriz. İlçemiz müftülük görevini vekaleten yürüten Hasan Yılmaz hocamıza da göreve geldiği günden bu güne kadar yaptığı hayırlı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Yeni müftümüz başta olmak üzere tüm müftülük personeline üstün başarılar dilerim. Allah kolaylıklar versin." diye konuştu.Kaşkaya da Suşehri’nin güzel bir ilçe olduğunu ifade ederek, "Müftülük olarak üzerimize düşen görevlerini yerine getireceğiz. Rabbim yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri Müftülüğüne atanan Yaşar Kaşkaya'yı ziyaret etti.Yüksel, ziyarette Kaşkaya’ya "hayırlı...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri Müftülüğüne atanan Yaşar Kaşkaya'yı ziyaret etti.

Yüksel, ziyarette Kaşkaya’ya "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Yüksel, "Başarılı çalışmalarını duyduğumuz hocamıza hayırlı çalışmalarının devamını dileriz. İlçemiz müftülük görevini vekaleten yürüten Hasan Yılmaz hocamıza da göreve geldiği günden bu güne kadar yaptığı hayırlı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Yeni müftümüz başta olmak üzere tüm müftülük personeline üstün başarılar dilerim. Allah kolaylıklar versin." diye konuştu.

Kaşkaya da Suşehri’nin güzel bir ilçe olduğunu ifade ederek, "Müftülük olarak üzerimize düşen görevlerini yerine getireceğiz. Rabbim yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.