pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sadaka Kutusu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

09.02.2017 - 13:08, Güncelleme: 09.02.2017 - 13:08
 

Sadaka Kutusu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde bir iş yerinden sadaka kutusunu çalan zanlı, güvenlik kameralarınca görüntülendi.Akşehir Kileci Mahallesi'ndeki...

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde bir iş yerinden sadaka kutusunu çalan zanlı, güvenlik kameralarınca görüntülendi.Akşehir Kileci Mahallesi'ndeki bir markete müşteri gibi giren kişi, kasiyerin bir anlık dalgınlığından yararlanarak, tezgahtaki sadaka kutusunu alıp montunun içine gizledi.Şüpheli, ardından marketten çıktı. Bir süre sonra sadaka kutusunun yerinde olmadığını fark eden çalışanlar, kamera görüntülerini inceledi. Görüntülerde sadaka kutusunun çalındığını gören market sahibi, polise başvurdu. Görüntüleri inceleyen polis, soruşturma başlattı.Görüntülerde, 2 kişinin markete girdiği, zanlılardan birinin kasiyerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak tezgahtaki sadaka kutusunu aldığı görülüyor. Zanlı, sadaka kutusunu montunun içine gizledikten sonra, diğer şüpheliyle marketten çıkıyor.
KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde bir iş yerinden sadaka kutusunu çalan zanlı, güvenlik kameralarınca görüntülendi.Akşehir Kileci Mahallesi'ndeki...

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde bir iş yerinden sadaka kutusunu çalan zanlı, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Akşehir Kileci Mahallesi'ndeki bir markete müşteri gibi giren kişi, kasiyerin bir anlık dalgınlığından yararlanarak, tezgahtaki sadaka kutusunu alıp montunun içine gizledi.

Şüpheli, ardından marketten çıktı. Bir süre sonra sadaka kutusunun yerinde olmadığını fark eden çalışanlar, kamera görüntülerini inceledi. Görüntülerde sadaka kutusunun çalındığını gören market sahibi, polise başvurdu.

Görüntüleri inceleyen polis, soruşturma başlattı.

Görüntülerde, 2 kişinin markete girdiği, zanlılardan birinin kasiyerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak tezgahtaki sadaka kutusunu aldığı görülüyor. Zanlı, sadaka kutusunu montunun içine gizledikten sonra, diğer şüpheliyle marketten çıkıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.