pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bakanlar Özhaseki Ve Kılıç Kayseri'de

08.02.2017 - 16:53, Güncelleme: 08.02.2017 - 16:53
 

Bakanlar Özhaseki Ve Kılıç Kayseri'de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ile Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, kentteki spor merkezlerinde incelemede bulundu

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kayseri'deki spor merkezlerini inceledi.Özhaseki ve Kılıç, Kayseri programları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Çelik, kentteki spor yatırımları hakkında bakanlara bilgi verdi.Ziyaretin ardından Özhaseki ve Kılıç, Kadir Has Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Kayserispor atkısı takan bakanlar, sahada top çevirdi.Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan amatör sporcuları da ziyaret eden iki bakan, masa tenisi oynadı, ok atışı yaptı.Buradan Erciyes Kayak Merkezine geçen Özhaseki ve Kılıç, Erciyes AŞ'nin Snow Akademi kayak okulunda eğitim gören öğrencileriyle fotoğraf çektirdi.Özhaseki ve Kılıç, daha sonra Erciyes Kayak Merkezi'ndeki yatırımlarla ilgili brifing de aldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ile Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, kentteki spor merkezlerinde incelemede bulundu

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kayseri'deki spor merkezlerini inceledi.

Özhaseki ve Kılıç, Kayseri programları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Çelik, kentteki spor yatırımları hakkında bakanlara bilgi verdi.

Ziyaretin ardından Özhaseki ve Kılıç, Kadir Has Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Kayserispor atkısı takan bakanlar, sahada top çevirdi.

Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan amatör sporcuları da ziyaret eden iki bakan, masa tenisi oynadı, ok atışı yaptı.

Buradan Erciyes Kayak Merkezine geçen Özhaseki ve Kılıç, Erciyes AŞ'nin Snow Akademi kayak okulunda eğitim gören öğrencileriyle fotoğraf çektirdi.

Özhaseki ve Kılıç, daha sonra Erciyes Kayak Merkezi'ndeki yatırımlarla ilgili brifing de aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.