pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaralı Kızıl Şahin Tedavi Altına Alındı

08.02.2017 - 13:48, Güncelleme: 08.02.2017 - 13:48
 

Yaralı Kızıl Şahin Tedavi Altına Alındı

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor ilçesinde, ağaçtaki ipe takılan ve ayağı kırılan kızıl şahin tedaviye alındı.İlçeye bağlı Karamahmutlu köyünde bir...

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor ilçesinde, ağaçtaki ipe takılan ve ayağı kırılan kızıl şahin tedaviye alındı.İlçeye bağlı Karamahmutlu köyünde bir ağaçta ipe takılı şahini kurtaran Halil İbrahim Kılıç, kurtardığı yaralı şahini Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.Veteriner hekim tarafından yapılan kontrolde, ayağında ip kesmesi nedeniyle yara ve kırık tespit edilen şahin tedaviye alındı.Kızıl şahin, tedavisi tamamlandıktan sonra doğaya salınacak.
NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor ilçesinde, ağaçtaki ipe takılan ve ayağı kırılan kızıl şahin tedaviye alındı.İlçeye bağlı Karamahmutlu köyünde bir...

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor ilçesinde, ağaçtaki ipe takılan ve ayağı kırılan kızıl şahin tedaviye alındı.

İlçeye bağlı Karamahmutlu köyünde bir ağaçta ipe takılı şahini kurtaran Halil İbrahim Kılıç, kurtardığı yaralı şahini Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Veteriner hekim tarafından yapılan kontrolde, ayağında ip kesmesi nedeniyle yara ve kırık tespit edilen şahin tedaviye alındı.

Kızıl şahin, tedavisi tamamlandıktan sonra doğaya salınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.