pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaralı Kızıl Şahine İki Arkadaş Sahip Çıktı

04.02.2017 - 11:58, Güncelleme: 04.02.2017 - 11:58
 

Yaralı Kızıl Şahine İki Arkadaş Sahip Çıktı

KONYA (AA) - Konya'nın Yunak ilçesinde, yaralı bulunan kızıl şahine iki arkadaş sahip çıktı.Yunak ilçesi Sülüklü Mahallesi'nde bulunan Toprak Mahsulleri...

KONYA (AA) - Konya'nın Yunak ilçesinde, yaralı bulunan kızıl şahine iki arkadaş sahip çıktı.Yunak ilçesi Sülüklü Mahallesi'nde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yanındaki arazide bir kızıl şahinin uçamadığını gören özel güvenlik görevlisi Erkan Yamaç ile arkadaşı Halil Merdane yaralı kuşu yakaladı.İki arkadaş, açlıktan bitkin düşen şahine yiyecek verip, kanadındaki yaraları sarıp, sıcak bir odaya koydular. Yamaç, yaptığı açıklamada, " Arazide bir kuşun kanadındaki yara nedeniyle uçamadığını gördük. Arkadaşım sağlık memuru Halil ile hemen bir odaya alıp kanadındaki yarayı tedavi etmeye çalıştık. Kuş da olsa bir canlıya yardım etmekten mutluluk duyduk. Kuşun daha iyi tedavi edilip tekrar doğaya salınabilmesi için yetkili kurumlara haber verdik." dedi.
KONYA (AA) - Konya'nın Yunak ilçesinde, yaralı bulunan kızıl şahine iki arkadaş sahip çıktı.Yunak ilçesi Sülüklü Mahallesi'nde bulunan Toprak Mahsulleri...

KONYA (AA) - Konya'nın Yunak ilçesinde, yaralı bulunan kızıl şahine iki arkadaş sahip çıktı.

Yunak ilçesi Sülüklü Mahallesi'nde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yanındaki arazide bir kızıl şahinin uçamadığını gören özel güvenlik görevlisi Erkan Yamaç ile arkadaşı Halil Merdane yaralı kuşu yakaladı.

İki arkadaş, açlıktan bitkin düşen şahine yiyecek verip, kanadındaki yaraları sarıp, sıcak bir odaya koydular.

Yamaç, yaptığı açıklamada, " Arazide bir kuşun kanadındaki yara nedeniyle uçamadığını gördük. Arkadaşım sağlık memuru Halil ile hemen bir odaya alıp kanadındaki yarayı tedavi etmeye çalıştık. Kuş da olsa bir canlıya yardım etmekten mutluluk duyduk. Kuşun daha iyi tedavi edilip tekrar doğaya salınabilmesi için yetkili kurumlara haber verdik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.