pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sgk'nın Promosyon Ödemelerinde Akbank Da Protokolü İmzaladı

03.02.2017 - 15:33, Güncelleme: 03.02.2017 - 15:33
 

Sgk'nın Promosyon Ödemelerinde Akbank Da Protokolü İmzaladı

İSTANBUL (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) emeklilere promosyon ödenmesi çalışmasında Akbank da protokolü imzaladı.Akbank'tan yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) emeklilere promosyon ödenmesi çalışmasında Akbank da protokolü imzaladı.Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, SGK'nın yaklaşık 11,5 milyon emeklinin aylıkları karşılığında verilecek promosyon ödemesi için hazırlanan protokole Akbank da imza attı.Protokol kapsamında yeni emekli olan ve mevcutta emekli olup başka bankadan aldığı emekli maaşını Akbank'a taşıyan emekliler, Akbank şubelerine başvurmaları durumunda promosyon ödemelerini alabilecek.Sistemin altyapı hazırlıklarının mart ayında tamamlanması, emeklilere promosyon ödemelerine mart ayında başlanarak nisan ve mayıs aylarında da devam etmesi hedefleniyor.
İSTANBUL (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) emeklilere promosyon ödenmesi çalışmasında Akbank da protokolü imzaladı.Akbank'tan yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) emeklilere promosyon ödenmesi çalışmasında Akbank da protokolü imzaladı.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, SGK'nın yaklaşık 11,5 milyon emeklinin aylıkları karşılığında verilecek promosyon ödemesi için hazırlanan protokole Akbank da imza attı.

Protokol kapsamında yeni emekli olan ve mevcutta emekli olup başka bankadan aldığı emekli maaşını Akbank'a taşıyan emekliler, Akbank şubelerine başvurmaları durumunda promosyon ödemelerini alabilecek.

Sistemin altyapı hazırlıklarının mart ayında tamamlanması, emeklilere promosyon ödemelerine mart ayında başlanarak nisan ve mayıs aylarında da devam etmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.