pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karacaoğlu Camisi'nin Restorasyonu Tamamlandı

02.02.2017 - 10:28, Güncelleme: 02.02.2017 - 10:28
 

Karacaoğlu Camisi'nin Restorasyonu Tamamlandı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Caferbey Mahallesi’nde bulunan Karacaoğlu Camisi'nde bakım ve onarım çalışmasının...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Caferbey Mahallesi’nde bulunan Karacaoğlu Camisi'nde bakım ve onarım çalışmasının tamamlandığını bildirdi.Başkan Büyükkılıç, Karacaoğlu Camisi'nin kültür varlıkları korumasında tescilli olduğunu ve tarihi mimarisi ile yapı tekniği açısından bir Anadolu kültür mirasını temsil ettiğini belirtti.Başkan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak, 2015 yılından beri tarihi ve kültür yapılarının bakımı ve onarımı günümüz hizmetine kazandırıyoruz. Şu ana kadar 15 eseri tamamladık. 18 eserde ise çalışmalar devam ediyor. 2016 yılı Haziran ayında başlanılan Caferbey Mahallesi’ndeki Karacaoğlu Camisi aslına uygun olarak bakım ve yenileme çalışması da tamamlandı. Yapı tekniği, kullanılan malzemeler ve taş işçiliğin güzel örneklerini sergileyen bu tarihi yapı aslına uygun olarak onarıldı. Gelecek kuşaklara iki Anadolu kültür mirası cami, sağlam ve bakımlı bir şekilde emanet edilmiş oldu." ifadelerini kullandı.Karacaoğlu Camisi'nin bakım, onarım ve yenilemesi için yapılan çalışmada mülkiyet sorunu bulunmadığından dolayı kısa sürede tamamlandığını hatırlatan Büyükkılıç, yapımı tamamlanan Karacaoğlu Camisi'nin yarın Cuma namazı ile ibadete açılacağını sözlerine ekledi.
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Caferbey Mahallesi’nde bulunan Karacaoğlu Camisi'nde bakım ve onarım çalışmasının...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Caferbey Mahallesi’nde bulunan Karacaoğlu Camisi'nde bakım ve onarım çalışmasının tamamlandığını bildirdi.

Başkan Büyükkılıç, Karacaoğlu Camisi'nin kültür varlıkları korumasında tescilli olduğunu ve tarihi mimarisi ile yapı tekniği açısından bir Anadolu kültür mirasını temsil ettiğini belirtti.

Başkan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak, 2015 yılından beri tarihi ve kültür yapılarının bakımı ve onarımı günümüz hizmetine kazandırıyoruz. Şu ana kadar 15 eseri tamamladık. 18 eserde ise çalışmalar devam ediyor. 2016 yılı Haziran ayında başlanılan Caferbey Mahallesi’ndeki Karacaoğlu Camisi aslına uygun olarak bakım ve yenileme çalışması da tamamlandı. Yapı tekniği, kullanılan malzemeler ve taş işçiliğin güzel örneklerini sergileyen bu tarihi yapı aslına uygun olarak onarıldı. Gelecek kuşaklara iki Anadolu kültür mirası cami, sağlam ve bakımlı bir şekilde emanet edilmiş oldu." ifadelerini kullandı.

Karacaoğlu Camisi'nin bakım, onarım ve yenilemesi için yapılan çalışmada mülkiyet sorunu bulunmadığından dolayı kısa sürede tamamlandığını hatırlatan Büyükkılıç, yapımı tamamlanan Karacaoğlu Camisi'nin yarın Cuma namazı ile ibadete açılacağını sözlerine ekledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.