pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Gasp İddiası

02.02.2017 - 01:48, Güncelleme: 02.02.2017 - 01:48
 

Eskişehir'de Gasp İddiası

Bir market kasiyerini pompalı tüfek doğrultarak gasp ettiği öne sürülen 2 şüpheli aranıyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir market kasiyerini pompalı tüfek göstererek gasp ettiği iddia edilen 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.Alınan bilgiye göre, Alanönü Mahallesi Hicri Sezen Caddesi'nde bulunan markete gelen 2 şüpheliden biri, montunun içinden çıkardığı pompalı tüfeği kasiyere doğrultarak paraları istedi. Market çalışanından kasadaki parayı gasp eden 2 kişi daha sonra kaçtı.Çalışanların ve müşterilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerindeki güvenlik kameralarını inceledi. Ekipler, müştekinin verdiği eşkal doğrultusunda şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Bir market kasiyerini pompalı tüfek doğrultarak gasp ettiği öne sürülen 2 şüpheli aranıyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir market kasiyerini pompalı tüfek göstererek gasp ettiği iddia edilen 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Alanönü Mahallesi Hicri Sezen Caddesi'nde bulunan markete gelen 2 şüpheliden biri, montunun içinden çıkardığı pompalı tüfeği kasiyere doğrultarak paraları istedi. Market çalışanından kasadaki parayı gasp eden 2 kişi daha sonra kaçtı.

Çalışanların ve müşterilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerindeki güvenlik kameralarını inceledi.

Ekipler, müştekinin verdiği eşkal doğrultusunda şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.