pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akdağmadeni Mal Müdürü Özel, Göreve Başladı

01.02.2017 - 15:43, Güncelleme: 01.02.2017 - 15:43
 

Akdağmadeni Mal Müdürü Özel, Göreve Başladı

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Mal Müdürlüğü'ne atanan Ali Özel, görevine başladı. Özel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğası ve güzellikleriyle...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Mal Müdürlüğü'ne atanan Ali Özel, görevine başladı. Özel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğası ve güzellikleriyle ön planda gelişimini sürdüren Akdağmadeni'nde görev almaktan mutlu olduğunu söyledi.İlçenin doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi yapısıyla ön plana çıkmasından dolayı etkilendiğini kaydeden Özel, "Akdağmadeni güzel bir ilçe olmakla birlikte insanları da sıcakkanlı ve cana yakınlar. Bu vesile ile Akdağmadeni ilçesinde göreve başladığım süre içerisinde ziyarette bulunan tüm ilçe halkına teşekkür ederim." şeklinde konuştu.
YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Mal Müdürlüğü'ne atanan Ali Özel, görevine başladı. Özel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğası ve güzellikleriyle...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Mal Müdürlüğü'ne atanan Ali Özel, görevine başladı.

Özel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğası ve güzellikleriyle ön planda gelişimini sürdüren Akdağmadeni'nde görev almaktan mutlu olduğunu söyledi.

İlçenin doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi yapısıyla ön plana çıkmasından dolayı etkilendiğini kaydeden Özel, "Akdağmadeni güzel bir ilçe olmakla birlikte insanları da sıcakkanlı ve cana yakınlar. Bu vesile ile Akdağmadeni ilçesinde göreve başladığım süre içerisinde ziyarette bulunan tüm ilçe halkına teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.