pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Kamçı Kayserispor Yönetimini Kabul Etti

01.02.2017 - 10:13, Güncelleme: 01.02.2017 - 10:13
 

Vali Kamçı Kayserispor Yönetimini Kabul Etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayserispor’un olağanüstü kongresinde başkanlığa seçilen Erol Bedir ile yönetim kurulu üyelerini makamında...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayserispor’un olağanüstü kongresinde başkanlığa seçilen Erol Bedir ile yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.Vali Kamçı, Erol Bedir başkanlığında oluşan Kayserispor'un yeni yönetim kurulunu tebrik ederek, kongre sonuçlarının kente ve Kayserispor’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Şehrin, Süper Lig’de takımının bulunmasının önemine işaret eden Kamçı, Kayserispor’un bu sene de ligde önemli başarılara imza atacağına inandığını belirtti. Kamçı, Kayseri’nin sanayi ve ticarette yaratığı marka değerin, sportif anlamda da başarılması gerektiğini ifade ederek, "Kayserispor’un başarısını devam ettirmesi son derece önemli. Geçtiğimiz hafta ligde alınan sonuç tüm Kayserilileri ve bizleri mutlu etti. Kayserispor’a bundan sonraki haftalarda oynayacağı maçlarda başarılar diliyorum." diye konuştu. Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bedir ise Vali Kamçı’ya kabulünden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Kayserili hemşerilerim ve Yönetim Kurulu olarak bizler el ele verip Kayserispor’u önemli yerlere getirmeye gayret göstereceğiz." dedi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayserispor’un olağanüstü kongresinde başkanlığa seçilen Erol Bedir ile yönetim kurulu üyelerini makamında...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayserispor’un olağanüstü kongresinde başkanlığa seçilen Erol Bedir ile yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Vali Kamçı, Erol Bedir başkanlığında oluşan Kayserispor'un yeni yönetim kurulunu tebrik ederek, kongre sonuçlarının kente ve Kayserispor’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Şehrin, Süper Lig’de takımının bulunmasının önemine işaret eden Kamçı, Kayserispor’un bu sene de ligde önemli başarılara imza atacağına inandığını belirtti.

Kamçı, Kayseri’nin sanayi ve ticarette yaratığı marka değerin, sportif anlamda da başarılması gerektiğini ifade ederek, "Kayserispor’un başarısını devam ettirmesi son derece önemli. Geçtiğimiz hafta ligde alınan sonuç tüm Kayserilileri ve bizleri mutlu etti. Kayserispor’a bundan sonraki haftalarda oynayacağı maçlarda başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bedir ise Vali Kamçı’ya kabulünden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Kayserili hemşerilerim ve Yönetim Kurulu olarak bizler el ele verip Kayserispor’u önemli yerlere getirmeye gayret göstereceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.