pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Referanduma Doğru

31.01.2017 - 17:08, Güncelleme: 31.01.2017 - 17:08
 

Referanduma Doğru

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Şereflikoçhisar ilçe Başkanı Bekir Asıcıoğlu, anayasa değişikliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Asıcıoğlu, yaptığı...

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Şereflikoçhisar ilçe Başkanı Bekir Asıcıoğlu, anayasa değişikliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Asıcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türk milletinin referandumda en doğru kararı vereceğine inandığını bildirdi.Saadet Partisi'nin geleneklerine bağlı bir siyasi hareket olduğunu belirten Asıcıoğlu, Türkiye'nin dünya ülkeleri arasında en üst seviyeye çıkacağını aktardı.Barış ve huzurun hakim olduğu bir dünyada yaşamak istediklerini ifade eden Asıcıoğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:"Tereddütlerimiz giderildiği ve düzenleme yapıldığı durumda, ülkemiz, meclisimiz, milletimiz kazanacaktır. Rabbimiz ülkemizi gelecek asırlara taşıyacak, mahrumiyet ve keyfiyet oluşturmayacak hak ve helal kavramlar üzerine inşa edilmiş bir sistemi bizlere nasip eylesin."
ANKARA (AA) - Saadet Partisi Şereflikoçhisar ilçe Başkanı Bekir Asıcıoğlu, anayasa değişikliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Asıcıoğlu, yaptığı...

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Şereflikoçhisar ilçe Başkanı Bekir Asıcıoğlu, anayasa değişikliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Asıcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türk milletinin referandumda en doğru kararı vereceğine inandığını bildirdi.

Saadet Partisi'nin geleneklerine bağlı bir siyasi hareket olduğunu belirten Asıcıoğlu, Türkiye'nin dünya ülkeleri arasında en üst seviyeye çıkacağını aktardı.

Barış ve huzurun hakim olduğu bir dünyada yaşamak istediklerini ifade eden Asıcıoğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Tereddütlerimiz giderildiği ve düzenleme yapıldığı durumda, ülkemiz, meclisimiz, milletimiz kazanacaktır. Rabbimiz ülkemizi gelecek asırlara taşıyacak, mahrumiyet ve keyfiyet oluşturmayacak hak ve helal kavramlar üzerine inşa edilmiş bir sistemi bizlere nasip eylesin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.