pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Başkanı Aydın'dan "Evet" Kampanyasına Destek

31.01.2017 - 16:13, Güncelleme: 31.01.2017 - 16:13
 

Belediye Başkanı Aydın'dan "Evet" Kampanyasına Destek

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, anayasa değişikliğine dair yapılacak referandum için başlatılan "Güçlü bir Türkiye için Evet" kampanyasına...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, anayasa değişikliğine dair yapılacak referandum için başlatılan "Güçlü bir Türkiye için Evet" kampanyasına destek verdi. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Aydın, sosyal medya üzerinden kendisine mesaj gönderen bir vatandaşın, "Güçlü bir Türkiye için referandumda ben de varım." mesajı üzerine kampanyaya katıldı.Bu iletiye cevaben sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından mesaj yayımlayan Aydın, "Daha güçlü bir Türkiye için istikbalimizin devamı için tabi ki ben de varım." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, anayasa değişikliğine dair yapılacak referandum için başlatılan "Güçlü bir Türkiye için Evet" kampanyasına...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, anayasa değişikliğine dair yapılacak referandum için başlatılan "Güçlü bir Türkiye için Evet" kampanyasına destek verdi.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Aydın, sosyal medya üzerinden kendisine mesaj gönderen bir vatandaşın, "Güçlü bir Türkiye için referandumda ben de varım." mesajı üzerine kampanyaya katıldı.

Bu iletiye cevaben sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından mesaj yayımlayan Aydın, "Daha güçlü bir Türkiye için istikbalimizin devamı için tabi ki ben de varım." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.