pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Belediyesinin Giderleri Azaldı

28.01.2017 - 17:08, Güncelleme: 28.01.2017 - 17:08
 

Kırşehir Belediyesinin Giderleri Azaldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, dengeli bir politika izleyerek giderleri düşürdüklerini belirtti.Başkan Bahçeci, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, dengeli bir politika izleyerek giderleri düşürdüklerini belirtti.Başkan Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 2009 yılından bu yana ekibiyle Kırşehir'in sorunlarına ortak çözüm üretmeye çalıştıklarını, Kırşehir'in artık geleceğe dair umutları olan bir şehir haline geldiğini ifade etti.Türkiye'de birçok belediyenin İller Bankası'ndan verilen destek olmadan ayakta duramayacak vaziyette olduğunu belirten Bahçeci açıklamasında şunlara yer verdi:"Kırşehir Belediyesi bugün nüfusuna göre, imkanları açısında bakıldığında Türkiye’nin güçlü belediyelerinden birisidir. 2009 yılında belediye başkanı olduğumuzda gelirlerimizin yüzde 52'sini personel giderlerimiz oluşturuyordu. Şu an bu oran yüzde 31'e düştü. Türkiye'de birçok belediye, İller Bankasından verilen destek olmadan ayakta duramayacak vaziyetteyken Kırşehir Belediyesi olarak kendi geliri ile idare edebilen bir belediye haline geldik. Belediyesi olarak kimsenin cesaret edip yapamadığı birçok projeyi yapıyoruz. Sürdürülebilir projelerle örnek bir kent dokusu ortaya çıkarmak için var gücümüzle hizmet üretiyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, dengeli bir politika izleyerek giderleri düşürdüklerini belirtti.Başkan Bahçeci, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, dengeli bir politika izleyerek giderleri düşürdüklerini belirtti.

Başkan Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 2009 yılından bu yana ekibiyle Kırşehir'in sorunlarına ortak çözüm üretmeye çalıştıklarını, Kırşehir'in artık geleceğe dair umutları olan bir şehir haline geldiğini ifade etti.

Türkiye'de birçok belediyenin İller Bankası'ndan verilen destek olmadan ayakta duramayacak vaziyette olduğunu belirten Bahçeci açıklamasında şunlara yer verdi:

"Kırşehir Belediyesi bugün nüfusuna göre, imkanları açısında bakıldığında Türkiye’nin güçlü belediyelerinden birisidir. 2009 yılında belediye başkanı olduğumuzda gelirlerimizin yüzde 52'sini personel giderlerimiz oluşturuyordu. Şu an bu oran yüzde 31'e düştü.

Türkiye'de birçok belediye, İller Bankasından verilen destek olmadan ayakta duramayacak vaziyetteyken Kırşehir Belediyesi olarak kendi geliri ile idare edebilen bir belediye haline geldik. Belediyesi olarak kimsenin cesaret edip yapamadığı birçok projeyi yapıyoruz. Sürdürülebilir projelerle örnek bir kent dokusu ortaya çıkarmak için var gücümüzle hizmet üretiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.