pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Merkez Mahallelerinin Sorunları Tartışıldı

26.01.2017 - 16:58, Güncelleme: 26.01.2017 - 16:58
 

Merkez Mahallelerinin Sorunları Tartışıldı

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da merkez Mahallelerinin sorunları, TOKİ Sosyal Tesisi'nde görüşüldü.Kaymakam Mehmet Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da merkez Mahallelerinin sorunları, TOKİ Sosyal Tesisi'nde görüşüldü.Kaymakam Mehmet Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan Vekili Songül Ergelen, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ ve Fen İşleri Kızılcahamam yetkilileri, daire amirleri, Yenice, Akçay, Karşıyaka, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.Kaymakam Yıldız, vatandaşların kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, her ay başka bölgede bunu tekrarlayacaklarını kaydetti.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da merkez Mahallelerinin sorunları, TOKİ Sosyal Tesisi'nde görüşüldü.Kaymakam Mehmet Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da merkez Mahallelerinin sorunları, TOKİ Sosyal Tesisi'nde görüşüldü.

Kaymakam Mehmet Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan Vekili Songül Ergelen, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ ve Fen İşleri Kızılcahamam yetkilileri, daire amirleri, Yenice, Akçay, Karşıyaka, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Yıldız, vatandaşların kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, her ay başka bölgede bunu tekrarlayacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.