pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dünya Gazeteciler Derneğinden Gökçek'e Ödül

26.01.2017 - 12:03, Güncelleme: 26.01.2017 - 12:03
 

Dünya Gazeteciler Derneğinden Gökçek'e Ödül

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen "2016 Yılının En İyileri Oskar Ödülleri"...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen "2016 Yılının En İyileri Oskar Ödülleri" kapsamında, "Yılın En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı" seçildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güvenpark Sanat Galerisi’nde düzenlenen törende, siyaset, medya, edebiyat, tiyatro, tıp, diplomasi, sivil toplum örgütü, eğitim ve sanayi alanlarında yapılan değerlendirmeler sonucu seçilen isimlere onur ödülleri ve teşekkür plaketleri takdim edildi."Yılın En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı" seçilen Melih Gökçek adına ödülü, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı.
ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen "2016 Yılının En İyileri Oskar Ödülleri"...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen "2016 Yılının En İyileri Oskar Ödülleri" kapsamında, "Yılın En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı" seçildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güvenpark Sanat Galerisi’nde düzenlenen törende, siyaset, medya, edebiyat, tiyatro, tıp, diplomasi, sivil toplum örgütü, eğitim ve sanayi alanlarında yapılan değerlendirmeler sonucu seçilen isimlere onur ödülleri ve teşekkür plaketleri takdim edildi.

"Yılın En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı" seçilen Melih Gökçek adına ödülü, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.