pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

25.01.2017 - 11:58, Güncelleme: 25.01.2017 - 11:58
 

Nevşehir Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Gözaltına alınan 16 eski TSK mensubundan emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 3'ü tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir merkezli 10 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, eski yarbay ve 2 astsubay tutuklandı.Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, FETÖ ile bağlantılı oldukları, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları ileri sürülen ve KHK ile meslekten ihraç edilen 16 eski askerden 3'ünün emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen zanlılardan eski yarbay Z.E. ile astsubaylar S.D. ve Y.I, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Nevşehir merkezli İstanbul, Ankara, Bursa, Şanlıurfa, Kilis, Antalya, Samsun, Şırnak ve Mersin'de, 21 Ocak'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 16 eski Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensubu gözaltına alınmıştı.
Gözaltına alınan 16 eski TSK mensubundan emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 3'ü tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir merkezli 10 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, eski yarbay ve 2 astsubay tutuklandı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, FETÖ ile bağlantılı oldukları, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları ileri sürülen ve KHK ile meslekten ihraç edilen 16 eski askerden 3'ünün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan eski yarbay Z.E. ile astsubaylar S.D. ve Y.I, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Nevşehir merkezli İstanbul, Ankara, Bursa, Şanlıurfa, Kilis, Antalya, Samsun, Şırnak ve Mersin'de, 21 Ocak'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 16 eski Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensubu gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.