pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mustafa Koç'un Vefatının Birinci Yıl Dönümü

21.01.2017 - 16:03, Güncelleme: 21.01.2017 - 16:03
 

Mustafa Koç'un Vefatının Birinci Yıl Dönümü

Koç ailesinin 3'üncü kuşak üyesi ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Mustafa Koç'un anısına belgesel hazırlandı- 56 yıllık yaşamına pek çok kişinin yapmak isteyip de yapamadığı, görmek isteyip de göremediği ş

İSTANBUL (AA) - Koç ailesinin 3'üncü kuşak üyesi ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Mustafa Koç'un anısına belgesel hazırlandı. Kanlıca'daki evinde spor yaparken kalp krizi geçiren, ilk müdahalesi Beykoz Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'ne sevk edilen Koç, 21 Ocak 2016'da hayata veda etmişti.56 yıllık yaşamına pek çok kişinin yapmak isteyip de yapamadığı, görmek isteyip de göremediği şeyleri sığdıran Koç için vefatının birinci yılı dolayısıyla bir belgesel hazırlandı.İş disiplini, heyecanı, sevecenliliği, sıcak ve mütevazi kişiliği ile kendisinden söz ettiren Koç'un anısına yapılan belgeselde ailesi, dostları ve çalışanları Koç ile ilgili anılarını anlattı.Belgesel, Koç Holding'in sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Belgeselde Koç'un, "Bana bu yolculuğumda desteklerini kayıtsız şartsız esirgemeyen büyüklerim, kardeşlerim, ailem, başta sevgili eşim Caroline ve daha sonra kızlarım tabii ki. En şanslı patronlardan biriyim. Bu kadar muazzam bir ekip ile çalışmak büyük bir ayrıcalık, hepinizi çok seviyorum." sözlerine yer verildi.
Koç ailesinin 3'üncü kuşak üyesi ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Mustafa Koç'un anısına belgesel hazırlandı- 56 yıllık yaşamına pek çok kişinin yapmak isteyip de yapamadığı, görmek isteyip de göremediği ş

İSTANBUL (AA) - Koç ailesinin 3'üncü kuşak üyesi ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Mustafa Koç'un anısına belgesel hazırlandı.

Kanlıca'daki evinde spor yaparken kalp krizi geçiren, ilk müdahalesi Beykoz Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'ne sevk edilen Koç, 21 Ocak 2016'da hayata veda etmişti.

56 yıllık yaşamına pek çok kişinin yapmak isteyip de yapamadığı, görmek isteyip de göremediği şeyleri sığdıran Koç için vefatının birinci yılı dolayısıyla bir belgesel hazırlandı.

İş disiplini, heyecanı, sevecenliliği, sıcak ve mütevazi kişiliği ile kendisinden söz ettiren Koç'un anısına yapılan belgeselde ailesi, dostları ve çalışanları Koç ile ilgili anılarını anlattı.

Belgesel, Koç Holding'in sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Belgeselde Koç'un, "Bana bu yolculuğumda desteklerini kayıtsız şartsız esirgemeyen büyüklerim, kardeşlerim, ailem, başta sevgili eşim Caroline ve daha sonra kızlarım tabii ki. En şanslı patronlardan biriyim. Bu kadar muazzam bir ekip ile çalışmak büyük bir ayrıcalık, hepinizi çok seviyorum." sözlerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.