pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Halep İçin Kardeşlik Zamanı" Kampanyası

21.01.2017 - 14:03, Güncelleme: 21.01.2017 - 14:03
 

"Halep İçin Kardeşlik Zamanı" Kampanyası

Konya'dan temin edilen yardım malzemelerini taşıyan 10 tır Haleplilere gönderildi

KONYA (AA) - Konya'da başlatılan "Halep için kardeşlik zamanı" kampanyası kapsamında temin edilen yardım malzemelerini taşıyan 10 tır, dualarla uğurlandı. AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, Selçuklu ilçesindeki bir otelin önünde düzenlenen programda, mazlumların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Zulme ses çıkartmayanları kınadıklarını aktaran Çelik, "Çözümsüzlüğün pençesine mahkum edilen Suriye halkının yanında olduğumuzu ifade ediyor, kan ve gözyaşının son bulması için ulusal ve uluslararası sivil toplumu tek yürek olmaya davet ediyoruz" dedi. Duaların ardından 10 tır, Suriye'ye uğurlandı. Törene, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat da katıldı.
Konya'dan temin edilen yardım malzemelerini taşıyan 10 tır Haleplilere gönderildi

KONYA (AA) - Konya'da başlatılan "Halep için kardeşlik zamanı" kampanyası kapsamında temin edilen yardım malzemelerini taşıyan 10 tır, dualarla uğurlandı.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, Selçuklu ilçesindeki bir otelin önünde düzenlenen programda, mazlumların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Zulme ses çıkartmayanları kınadıklarını aktaran Çelik, "Çözümsüzlüğün pençesine mahkum edilen Suriye halkının yanında olduğumuzu ifade ediyor, kan ve gözyaşının son bulması için ulusal ve uluslararası sivil toplumu tek yürek olmaya davet ediyoruz" dedi.

Duaların ardından 10 tır, Suriye'ye uğurlandı. Törene, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat da katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.