pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Kamçı 112 Acil Çağrı Merkezini Gezdi

19.01.2017 - 15:38, Güncelleme: 19.01.2017 - 15:38
 

Vali Kamçı 112 Acil Çağrı Merkezini Gezdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, yapımı tamamlanan 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti.Erkilet Mahallesinde kurulan 112 Acil Çağrı Merkezine...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, yapımı tamamlanan 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti.Erkilet Mahallesinde kurulan 112 Acil Çağrı Merkezine gelen Kamçı, Kayseri 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Ak'tan merkezin son durumu hakkında bilgi aldı.Vali Kamçı, burada yaptığı açıklamada, Acil Çağrı Merkezi'nin 112, 155, 110, 156, 177 gibi acil durumlarda aranılan numaraların tek bir merkezde birleştirilmesi ve tek bir merkezden koordinasyonunun sağlanacağı, böylece hayati önem taşıyan acil çağrı hizmetlerinin tek elde toplandığını söyledi.Modern şekilde tasarlanan merkezin teknolojinin tüm imkanları ile donatıldığını dile getiren Kamçı, merkezin hizmete girdikten sonra hayati önem taşıyan ihbarlara karşı çok daha hızlı ve etkili müdahale edilebileceğini kaydetti. Önümüzdeki günlerde hizmete girecek 6 bin 169 metrekare alana sahip merkez, toplam 6 milyon 293 bin liraya mal oldu.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, yapımı tamamlanan 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti.Erkilet Mahallesinde kurulan 112 Acil Çağrı Merkezine...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, yapımı tamamlanan 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti.

Erkilet Mahallesinde kurulan 112 Acil Çağrı Merkezine gelen Kamçı, Kayseri 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Ak'tan merkezin son durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Kamçı, burada yaptığı açıklamada, Acil Çağrı Merkezi'nin 112, 155, 110, 156, 177 gibi acil durumlarda aranılan numaraların tek bir merkezde birleştirilmesi ve tek bir merkezden koordinasyonunun sağlanacağı, böylece hayati önem taşıyan acil çağrı hizmetlerinin tek elde toplandığını söyledi.

Modern şekilde tasarlanan merkezin teknolojinin tüm imkanları ile donatıldığını dile getiren Kamçı, merkezin hizmete girdikten sonra hayati önem taşıyan ihbarlara karşı çok daha hızlı ve etkili müdahale edilebileceğini kaydetti.

Önümüzdeki günlerde hizmete girecek 6 bin 169 metrekare alana sahip merkez, toplam 6 milyon 293 bin liraya mal oldu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.