pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gemerek'te Siyer Konferansı

19.01.2017 - 13:13, Güncelleme: 19.01.2017 - 13:13
 

Gemerek'te Siyer Konferansı

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde "Peygamber Efendimizin Hayatı" konulu konferans düzenlendi. Yeniçubuk Anadolu Lisesinde düzenlenen konferansta konuşan ilçe...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde "Peygamber Efendimizin Hayatı" konulu konferans düzenlendi. Yeniçubuk Anadolu Lisesinde düzenlenen konferansta konuşan ilçe Müftüsü İhsan Öz, peygamberimizin hayatından bölümler aktardığı konuşmasında, "Tarih boyunca baktığımızda iz bırakan yüzlerce insan gelmiştir. Bunlar devlet erkanları, filozoflar, alimlerdir. Ama şüphesiz ki en çok iz bırakanı ümmeti olduğumuz Hz. Muhammet'dir." dedi. Her insanın yaptığı ibadetlerin yalnızca kendisine faydası olduğuna dikkati çeken Müftü Öz sözlerini şöyle sürdürdü:"Dedeniz hacca gitmiş size hiçbir faydası yok. Bu saydığımız ibadetler yalnızca insanın kendisiyle alakalıdır. İnsan için kendisi ne yapmışsa o vardır. Babamızın dedemizin işlediği hayırların bize bir faydası yoktur. Fatih'in İstanbul'u feth etmesinin bize bir faydası yoktur. Onun aldığı sevap da kendisinedir. Bize faydası o toprakların bize kazandırılmış olmasıdır."
SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde "Peygamber Efendimizin Hayatı" konulu konferans düzenlendi. Yeniçubuk Anadolu Lisesinde düzenlenen konferansta konuşan ilçe...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde "Peygamber Efendimizin Hayatı" konulu konferans düzenlendi.

Yeniçubuk Anadolu Lisesinde düzenlenen konferansta konuşan ilçe Müftüsü İhsan Öz, peygamberimizin hayatından bölümler aktardığı konuşmasında, "Tarih boyunca baktığımızda iz bırakan yüzlerce insan gelmiştir. Bunlar devlet erkanları, filozoflar, alimlerdir. Ama şüphesiz ki en çok iz bırakanı ümmeti olduğumuz Hz. Muhammet'dir." dedi.

Her insanın yaptığı ibadetlerin yalnızca kendisine faydası olduğuna dikkati çeken Müftü Öz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dedeniz hacca gitmiş size hiçbir faydası yok. Bu saydığımız ibadetler yalnızca insanın kendisiyle alakalıdır. İnsan için kendisi ne yapmışsa o vardır. Babamızın dedemizin işlediği hayırların bize bir faydası yoktur. Fatih'in İstanbul'u feth etmesinin bize bir faydası yoktur. Onun aldığı sevap da kendisinedir. Bize faydası o toprakların bize kazandırılmış olmasıdır."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.