pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muhasebecilere Seminer

15.01.2017 - 09:08, Güncelleme: 15.01.2017 - 09:08
 

Muhasebecilere Seminer

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) tarafından üyelerine yönelik eğitim semineri verildi. Kurumdan yapılan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) tarafından üyelerine yönelik eğitim semineri verildi. Kurumdan yapılan yazılı açıklamaya göre, seminere konuşmacı olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Birol Yıldız ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Adnan Çakı katıldı. Seminerin açış konuşmasını, ESMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Eröksüz yaptı. Eröksüz, ülke ekonomisinde yaşanan gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Üretkenlik kazanımlarının gerilemekte olduğunu ifade eden Eröksüz, dışa bağımlı bir ekonomide, ne döviz piyasalarında ne de sosyal ve hukuk alanlarında dengenin veya istikrarın sağlanmasının mümkün olmadığını vurguladı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) tarafından üyelerine yönelik eğitim semineri verildi. Kurumdan yapılan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) tarafından üyelerine yönelik eğitim semineri verildi.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamaya göre, seminere konuşmacı olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Birol Yıldız ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Adnan Çakı katıldı.

Seminerin açış konuşmasını, ESMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Eröksüz yaptı.

Eröksüz, ülke ekonomisinde yaşanan gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Üretkenlik kazanımlarının gerilemekte olduğunu ifade eden Eröksüz, dışa bağımlı bir ekonomide, ne döviz piyasalarında ne de sosyal ve hukuk alanlarında dengenin veya istikrarın sağlanmasının mümkün olmadığını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.