pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı'da Fetö/pdy Operasyonu

13.01.2017 - 21:48, Güncelleme: 13.01.2017 - 21:48
 

Çankırı'da Fetö/pdy Operasyonu

9 kişi gözaltına alındı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 9 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, terör örgütleri ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiği ifade edildi.Açıklamada, FETÖ/PDY'nin Çankırı'da tuz ihalesi ile ilgili olarak yolsuzluk yaptığı yönündeki iddialar üzerine Başsavcılıkça başlatılan soruşturmada 9 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
9 kişi gözaltına alındı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 9 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, terör örgütleri ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiği ifade edildi.

Açıklamada, FETÖ/PDY'nin Çankırı'da tuz ihalesi ile ilgili olarak yolsuzluk yaptığı yönündeki iddialar üzerine Başsavcılıkça başlatılan soruşturmada 9 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.