pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk Belediyesi Personeline Sağlık İndirimi

13.01.2017 - 15:28, Güncelleme: 13.01.2017 - 15:28
 

Çubuk Belediyesi Personeline Sağlık İndirimi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi ile Özel Koru Hastaneleri ve Özel Ortadoğu Hastanesi arasında belediye personeline yönelik indirim yapılması amacıyla protokol...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi ile Özel Koru Hastaneleri ve Özel Ortadoğu Hastanesi arasında belediye personeline yönelik indirim yapılması amacıyla protokol imzalandı. Belediye personeli, imzalanan protokolle Özel Koru Hastaneleri ve Özel Ortadoğu Hastanesinde yaptıracağı tüm sağlık hizmetlerinden yüzde 20 ile 25 arasında indirimli faydalanabilecek.Personeller aynı hastanelerde cerrahi işlemlerde de aynı indirimi kullanabilecek. Taraflarca hazırlanan anlaşma metinlerini makamında imzalayan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, protokolün tüm personellerine hayırlı olmasını diledi.Başkan Acehan, "Personelimizin sağlığı ve huzuru bizim için önemlidir. Biz mümkün olduğunca personelimize zaten rutin olarak sağlık taraması yaptırıyoruz. İmzaladığımız yeni anlaşmalar ile personelimiz ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği kurumların sayısını arttırdık. Her iki kuruma ve değerli personelimize hayırlı olsun." diye konuştu. Özel Koru Hastaneleri İnsan Kaynakları ve Tanıtım Direktörü Emine Şirin ise, "Tüm belediye çalışanlarına ve birinci derece yakınlarına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi ile Özel Koru Hastaneleri ve Özel Ortadoğu Hastanesi arasında belediye personeline yönelik indirim yapılması amacıyla protokol...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi ile Özel Koru Hastaneleri ve Özel Ortadoğu Hastanesi arasında belediye personeline yönelik indirim yapılması amacıyla protokol imzalandı.

Belediye personeli, imzalanan protokolle Özel Koru Hastaneleri ve Özel Ortadoğu Hastanesinde yaptıracağı tüm sağlık hizmetlerinden yüzde 20 ile 25 arasında indirimli faydalanabilecek.

Personeller aynı hastanelerde cerrahi işlemlerde de aynı indirimi kullanabilecek.

Taraflarca hazırlanan anlaşma metinlerini makamında imzalayan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, protokolün tüm personellerine hayırlı olmasını diledi.

Başkan Acehan, "Personelimizin sağlığı ve huzuru bizim için önemlidir. Biz mümkün olduğunca personelimize zaten rutin olarak sağlık taraması yaptırıyoruz. İmzaladığımız yeni anlaşmalar ile personelimiz ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği kurumların sayısını arttırdık. Her iki kuruma ve değerli personelimize hayırlı olsun." diye konuştu.

Özel Koru Hastaneleri İnsan Kaynakları ve Tanıtım Direktörü Emine Şirin ise, "Tüm belediye çalışanlarına ve birinci derece yakınlarına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.