pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de "Bitki Kaçakçılığı" Şüphesi

10.01.2017 - 14:13, Güncelleme: 10.01.2017 - 14:13
 

Kayseri'de "Bitki Kaçakçılığı" Şüphesi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de şüphe üzerine durdurulan Rus turistin çantasında kuru ve toz halde bitki ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de şüphe üzerine durdurulan Rus turistin çantasında kuru ve toz halde bitki ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince rutin kontrollerde durumundan şüphelenilerek durdurulan Rusya uyruklu turistin üst aramasında kuru ve toz halde paketlenmiş bitki türleri bulundu.Polis ekipleri şahsın çantasında ele geçirilen bitki türlerinin incelenmesi için Kayseri Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğüne başvurdu.İncelemede bitkilerin mevsim itibariyle ülkeden toplanmasının mümkün olmadığı, şahsın bu türleri yurt dışından veya aktardan almış olabileceği değerlendirildi.Şahsa, Türkiye'de bulunan tüm bitki türleri ve türevlerinin izinsiz toplanması ve yurt dışına çıkartılmasının yasak olduğu bildirildi.Çantasında bulunan bitkiler endemik olmadığı için şahsa herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de şüphe üzerine durdurulan Rus turistin çantasında kuru ve toz halde bitki ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de şüphe üzerine durdurulan Rus turistin çantasında kuru ve toz halde bitki ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince rutin kontrollerde durumundan şüphelenilerek durdurulan Rusya uyruklu turistin üst aramasında kuru ve toz halde paketlenmiş bitki türleri bulundu.

Polis ekipleri şahsın çantasında ele geçirilen bitki türlerinin incelenmesi için Kayseri Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğüne başvurdu.

İncelemede bitkilerin mevsim itibariyle ülkeden toplanmasının mümkün olmadığı, şahsın bu türleri yurt dışından veya aktardan almış olabileceği değerlendirildi.

Şahsa, Türkiye'de bulunan tüm bitki türleri ve türevlerinin izinsiz toplanması ve yurt dışına çıkartılmasının yasak olduğu bildirildi.

Çantasında bulunan bitkiler endemik olmadığı için şahsa herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.