pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2017 - 14:08, Güncelleme: 10.01.2017 - 14:08
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.Niğde Öğretmenevi'nde düzenlenen...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.Niğde Öğretmenevi'nde düzenlenen programda konuşan Vali Peynircioğlu, basının güçlü olmasının demokrasinin de o kadar güçlü olduğunu gösterdiğini söyledi.Yerel basını en az ulusal basın kadar önemsediğini aktaran Peynircioğlu, şunları kaydetti: "Çünkü yerel basın deyince yeri geldiğinde ulusal basına göre çok daha bağımsız olabilir. Ülkemizde de yerel basınımız büyük ölçüde gelişmiştir. Özellikle bazı bölgelerde çok gelişmiş durumdadır. İnşallah yerel basının gelişmesiyle işlerin çok daha iyiye gideceğine inanmaktayım. Çünkü basın aynı zamanda bir denetim mekanizmasıdır. Halkı aydınlatmanın, doğru bilgilendirmenin yanı sıra bürokrasinin, siyasilerin, iş adamlarının, esnafların ve hatta normal vatandaşların üzerinde bir denetim mekanizması görevini görür. Çünkü bizler ülke olarak millet olarak basına önem veririz. Öyle olunca basının yaptığı haberler bir denetim işlevindedir. Bu da işlerin daha iyi yürütülmesini sağlamak açısından ve demokrasinin gelişmesi açısından önemlidir."Daha sonra kentte çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için hazırladığı kısa film izletildi.Programın sonunda Vali Peynircioğlu ve gazeteciler hatıra fotoğrafı çektirdi.Programa, Vali Yardımcıları Adnan Türkdamar, Özgür Körükçü, Abdullah Uçgun, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alpaslan Başaran, Niğde Gazeteciler Birlik Başkanı Hayrettin Yenel, Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Şerife Türkeş ve kurum müdürleri katıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.Niğde Öğretmenevi'nde düzenlenen...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

Niğde Öğretmenevi'nde düzenlenen programda konuşan Vali Peynircioğlu, basının güçlü olmasının demokrasinin de o kadar güçlü olduğunu gösterdiğini söyledi.

Yerel basını en az ulusal basın kadar önemsediğini aktaran Peynircioğlu, şunları kaydetti:

"Çünkü yerel basın deyince yeri geldiğinde ulusal basına göre çok daha bağımsız olabilir. Ülkemizde de yerel basınımız büyük ölçüde gelişmiştir. Özellikle bazı bölgelerde çok gelişmiş durumdadır. İnşallah yerel basının gelişmesiyle işlerin çok daha iyiye gideceğine inanmaktayım. Çünkü basın aynı zamanda bir denetim mekanizmasıdır. Halkı aydınlatmanın, doğru bilgilendirmenin yanı sıra bürokrasinin, siyasilerin, iş adamlarının, esnafların ve hatta normal vatandaşların üzerinde bir denetim mekanizması görevini görür. Çünkü bizler ülke olarak millet olarak basına önem veririz. Öyle olunca basının yaptığı haberler bir denetim işlevindedir. Bu da işlerin daha iyi yürütülmesini sağlamak açısından ve demokrasinin gelişmesi açısından önemlidir."

Daha sonra kentte çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için hazırladığı kısa film izletildi.

Programın sonunda Vali Peynircioğlu ve gazeteciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa, Vali Yardımcıları Adnan Türkdamar, Özgür Körükçü, Abdullah Uçgun, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alpaslan Başaran, Niğde Gazeteciler Birlik Başkanı Hayrettin Yenel, Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Şerife Türkeş ve kurum müdürleri katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.