pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Aktaş, Çipli Kimlik Kartı İçin Başvuruda Bulundu

09.01.2017 - 19:48, Güncelleme: 09.01.2017 - 19:48
 

Vali Aktaş, Çipli Kimlik Kartı İçin Başvuruda Bulundu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yeni kimlik kartı için müracaatta bulundu.İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü binasını ziyaret eden...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yeni kimlik kartı için müracaatta bulundu.İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü binasını ziyaret eden Vali Aktaş, Müdür Ahmet Antep’ten çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.Yeni kimlik kartını almak amacıyla gerekli işlemleri tamamlayarak başvuruda bulunan Aktaş, "Birçok kişisel bilgimizi güvenli şekilde içinde barındıracak olan yeni kimlik kartıyla, nüfus cüzdanına bağlı sıkıntılar ortadan kalkacaktır. Bu çalışmayla vatandaşlarımız kimlik bilgilerinin korunması adına yüksek güvenlikli kimlik kartlarına kavuşacak." dedi.Aktaş, buradaki personel ve yeni kimlik kartı için müracaata gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yeni kimlik kartı için müracaatta bulundu.İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü binasını ziyaret eden...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yeni kimlik kartı için müracaatta bulundu.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü binasını ziyaret eden Vali Aktaş, Müdür Ahmet Antep’ten çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Yeni kimlik kartını almak amacıyla gerekli işlemleri tamamlayarak başvuruda bulunan Aktaş, "Birçok kişisel bilgimizi güvenli şekilde içinde barındıracak olan yeni kimlik kartıyla, nüfus cüzdanına bağlı sıkıntılar ortadan kalkacaktır. Bu çalışmayla vatandaşlarımız kimlik bilgilerinin korunması adına yüksek güvenlikli kimlik kartlarına kavuşacak." dedi.

Aktaş, buradaki personel ve yeni kimlik kartı için müracaata gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.