pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Eğitime Kar Engeli

09.01.2017 - 09:38, Güncelleme: 09.01.2017 - 09:38
 

Kırşehir'de Eğitime Kar Engeli

Kent merkezindeki okullarda eğitime bugün ara verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir merkezindeki tüm okullarda eğitime bugün ara verilmesi kararlaştırıldı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle kent merkezindeki ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarda bugün eğitim yapılmayacak.Daha önce yapılan duyuruda da taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime ara verilmiş, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelliler bugün idari izinli sayılmıştı. Kırşehir'e bağlı ilçelerde de kaymakamlıklar daha önce eğitime ara verilmesini kararlaştırmıştı.
Kent merkezindeki okullarda eğitime bugün ara verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir merkezindeki tüm okullarda eğitime bugün ara verilmesi kararlaştırıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle kent merkezindeki ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarda bugün eğitim yapılmayacak.

Daha önce yapılan duyuruda da taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime ara verilmiş, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelliler bugün idari izinli sayılmıştı.

Kırşehir'e bağlı ilçelerde de kaymakamlıklar daha önce eğitime ara verilmesini kararlaştırmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.