pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı'da Eğitime Kar Engeli

09.01.2017 - 09:03, Güncelleme: 09.01.2017 - 09:03
 

Çankırı'da Eğitime Kar Engeli

Kızılırmak ilçesinde kar okullara bugün ara verildi

ÇANKIRI (AA) - Kızılırmak ilçesinde kar yağışı nedeniyle bugün eğitim gerçekleştirilmeyecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, il genelinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Kızılırmak ilçesinde okullar bugün tatil edildi.Daha önce Orta, Ilgaz, Kurşunlu, Yapraklı ve Bayramören ilçelerinin tamamında, Çankırı merkez, Eldivan, Şabanözü, Atkaracalar ve Çerkeş ilçelerinde ise taşımalı eğitim verilen okullarda eğitime ara verilmişti.
Kızılırmak ilçesinde kar okullara bugün ara verildi

ÇANKIRI (AA) - Kızılırmak ilçesinde kar yağışı nedeniyle bugün eğitim gerçekleştirilmeyecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, il genelinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Kızılırmak ilçesinde okullar bugün tatil edildi.

Daha önce Orta, Ilgaz, Kurşunlu, Yapraklı ve Bayramören ilçelerinin tamamında, Çankırı merkez, Eldivan, Şabanözü, Atkaracalar ve Çerkeş ilçelerinde ise taşımalı eğitim verilen okullarda eğitime ara verilmişti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.