pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Genç Çiftçi Hibe Projesi

06.01.2017 - 14:28, Güncelleme: 06.01.2017 - 14:28
 

Genç Çiftçi Hibe Projesi

KARAMAN (AA) - Karaman'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca uygulanan, genç çiftçi hibe projesi kapsamında genç çiftçilere büyükbaş hayvan...

KARAMAN (AA) - Karaman'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca uygulanan, genç çiftçi hibe projesi kapsamında genç çiftçilere büyükbaş hayvan dağıtımı yapıldı. Belediye Hayvan Pazarında düzenlenen dağıtım törenine katılan Vali Süleyman Tapsız, Karaman'ın önemli bir tarım ve hayvancılık potansiyeline sahip olduğunu söyledi.İldeki iş gücünün önemli kısmının tarım sektöründe istihdam edildiğini ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:"Tarım altyapımızın güçlendirilmesi ve başarıya ulaşması için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bugün Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzce başarıyla uygulamaya konulan genç çiftçi projesi kapsamında genç çiftçi kardeşlerimize hayvanlarını teslim edeceğiz. Bundan dolayı projeleri kabul edilen çiftçilerimizi tebrik ediyor, hayırlı bol kazançlar diliyorum."Daha sonra 126 genç çiftçiye altışar adet büyükbaş hayvan teslim edildi.
KARAMAN (AA) - Karaman'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca uygulanan, genç çiftçi hibe projesi kapsamında genç çiftçilere büyükbaş hayvan...

KARAMAN (AA) - Karaman'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca uygulanan, genç çiftçi hibe projesi kapsamında genç çiftçilere büyükbaş hayvan dağıtımı yapıldı.

Belediye Hayvan Pazarında düzenlenen dağıtım törenine katılan Vali Süleyman Tapsız, Karaman'ın önemli bir tarım ve hayvancılık potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

İldeki iş gücünün önemli kısmının tarım sektöründe istihdam edildiğini ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:

"Tarım altyapımızın güçlendirilmesi ve başarıya ulaşması için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bugün Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzce başarıyla uygulamaya konulan genç çiftçi projesi kapsamında genç çiftçi kardeşlerimize hayvanlarını teslim edeceğiz. Bundan dolayı projeleri kabul edilen çiftçilerimizi tebrik ediyor, hayırlı bol kazançlar diliyorum."

Daha sonra 126 genç çiftçiye altışar adet büyükbaş hayvan teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.