pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İncesu'dan Haleplilere Yardım

06.01.2017 - 10:28, Güncelleme: 06.01.2017 - 10:28
 

İncesu'dan Haleplilere Yardım

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde, soğuk kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Halepli Müslümanlara 3 tır yardım malzemesi gönderildi....

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde, soğuk kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Halepli Müslümanlara 3 tır yardım malzemesi gönderildi. İncesu Müftülüğünce ilçe merkezi ve köylerinden temin edilen bin 625 torba un taşıyan yardım tırları Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle uğurlandı. Törende konuşan İncesu Müftüsü Ali Bingül, İncesu olarak Halepli Müslümanları unutmadıklarını söyledi.Kampanyanın ilan edilmesinden sonra vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Bingül, "Oradaki Müslüman kardeşlerimiz soğuk havalarda çok zor şartlar altında yaşıyorlar. Biz de yardım tırlarımızı gönderiyoruz. Bu yardımlar Allah rızası için yapılıyor. Her kim ne yardım yaptıysa, Cenab-ı Allah misliyle karşılığını verir. İnşallah yaralarını sarmalarına bir nebze olsun katkıda bulunabiliriz." dedi. Bingül'ün konuşmasının ardından yardım tırları dualar eşliğinde yola çıktı. Törene, İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde, soğuk kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Halepli Müslümanlara 3 tır yardım malzemesi gönderildi....

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde, soğuk kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Halepli Müslümanlara 3 tır yardım malzemesi gönderildi.

İncesu Müftülüğünce ilçe merkezi ve köylerinden temin edilen bin 625 torba un taşıyan yardım tırları Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle uğurlandı.

Törende konuşan İncesu Müftüsü Ali Bingül, İncesu olarak Halepli Müslümanları unutmadıklarını söyledi.

Kampanyanın ilan edilmesinden sonra vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Bingül, "Oradaki Müslüman kardeşlerimiz soğuk havalarda çok zor şartlar altında yaşıyorlar. Biz de yardım tırlarımızı gönderiyoruz. Bu yardımlar Allah rızası için yapılıyor. Her kim ne yardım yaptıysa, Cenab-ı Allah misliyle karşılığını verir. İnşallah yaralarını sarmalarına bir nebze olsun katkıda bulunabiliriz." dedi.

Bingül'ün konuşmasının ardından yardım tırları dualar eşliğinde yola çıktı.

Törene, İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.