pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarayönü'nde Kuş Ve Yaban Hayvanları Unutulmadı

05.01.2017 - 14:03, Güncelleme: 05.01.2017 - 14:03
 

Sarayönü'nde Kuş Ve Yaban Hayvanları Unutulmadı

KONYA (AA) - Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 1 ton buğday, kuşlar ve yaban hayvanları için doğaya bırakıldı....

KONYA (AA) - Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 1 ton buğday, kuşlar ve yaban hayvanları için doğaya bırakıldı. Vakıf Müdürü Ahmet Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede etkili olan kar yağışının yaban hayatını olumsuz etkilediğini söyledi. Yoğun şekilde yağan karın doğada kalın bir tabaka oluşturduğunu belirten Turan, "Doğanın tamamen karla kaplı olması dolayısıyla özellikle kuşlar yiyecek bulamıyor. Kuşların yoğun olduğu bölgelere buğday bırakıyoruz. Yemleme çalışmalarımız aralıklarla devam edecek. Doğanın dengesi için yaban hayvanlarının hayatta kalması bizim için çok önemli." dedi.
KONYA (AA) - Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 1 ton buğday, kuşlar ve yaban hayvanları için doğaya bırakıldı....

KONYA (AA) - Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 1 ton buğday, kuşlar ve yaban hayvanları için doğaya bırakıldı.

Vakıf Müdürü Ahmet Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede etkili olan kar yağışının yaban hayatını olumsuz etkilediğini söyledi.

Yoğun şekilde yağan karın doğada kalın bir tabaka oluşturduğunu belirten Turan, "Doğanın tamamen karla kaplı olması dolayısıyla özellikle kuşlar yiyecek bulamıyor. Kuşların yoğun olduğu bölgelere buğday bırakıyoruz. Yemleme çalışmalarımız aralıklarla devam edecek. Doğanın dengesi için yaban hayvanlarının hayatta kalması bizim için çok önemli." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.